Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jojkárka na FOTO po COVIDE: Z toho, čo jej ľudia píšu, sa vám obráti žalúdok!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ľudská zloba a hlúposť očividne nemajú hraníc! Renáta Názlerová (53), ktorá sa roky objavovala na obrazovkách televízie Joj, zvádzala niekoľkotýždňový boj s COVIDom. Zdravotné komplikácie však neboli tým jediným, čomu musela čeliť...

Renáta Názlerová patrí medzi jedincov, ktorí sú na sociálnych sieťach aktívni. S priateľmi a priaznivcami sa delila napríklad aj o to, ako zvládala ochorenie COVID-19. Tým sa nakazila aj napriek tomu, že bola očkovaná. Sama však poznamenala, že si ani nechce domyslieť, aké by ochorenie malo u nej priebeh, keby očkovaná nebola. 


FOTO Jojkárka s hadičkou v nose: Covid je svinstvo!


Aktuálne zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej vidno, že ochorenie i liečba jej dali poriadne zabrať. Avšak nielen to. Ako tmavovláska priznala, musela čeliť aj množstvu nenávistných komentárov. „Dozvedela som sa, že som sviňa, ktorá si za túto propagandu očkovania nechala zaplatiť. Že som tučné prasa a čo som čakala. Veď keby som nebola tučná, neochoriem. Že najlepšie bude, keď zdochnem a so mnou celá moja rodina,” šokovala Názlerová. 

Ako ďalej dodala, snažila sa k týmto jedincom pristupovať s nejakým pochopením. Teraz im však adresovala odkaz, v ktorom si nekládla servítku pred ústa. „Stačilo. Je na čase vám povedať holú pravdu. Vážení, vy nie ste zaujímaví. Ste hlupáci. Vy nie ste silné osobnosti, ktoré si dokážu povedať aj svoje hraničné názory. Vy ste nuly. Môžete sa prezentovať, ako chcete, môžete mať na svoje správanie akékoľvek dôvody. Nič to nemení na fakte, že hlupák zostane hlupákom, aj keby mal štyri akademické tituly. A nula zostane nulou, nech by si na hruď pripla akýkoľvek metál za zásluhy. Už nie ste ani na poľutovanie, ste na smiech!” uzavrela.  

FOTO: Renáta Názlerová zverejnila fotku, ktorá zachytáva, ako sa na nej podpísal COVID. 

Renáta Názlerová sa do povedomia verejnosti vryla účinkovaním v jojkárskej Súdnej sieni, či ako moderátorka relácie Supermama. Aktuálne pôsobí ako riaditeľka Domova sociálnych služieb v Pezinku. Usmievavá tmavovláska je tiež spisovateľkou. V uplynulých dňoch jej vyšla kniha s názvom Osudová žena, ktorá zachytáva príbeh ženy v zrelom veku, ktorá sa pri riešení istého problému potrebuje vrátiť do svojich minulých životov. 

FOTO: Renáta Názlerová má nový román s názvom Osudová žena. 

 

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu