Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

OBAVY o legendárneho českého herca: RAPÍDNE SCHUDOL... Ľahší o 11 kíl!

Miroslav Donutil Zobraziť galériu (6)
Miroslav Donutil (Zdroj: profimedia.sk)

VELKÉ MEZIŘÍČÍ - Populárny český herec, humorista a člen činohry Národného divadla v Prahe, Miroslav Donutil (71) je vždy a na každej akcii neprehliadnuteľný. Lenže... Pomaly sa začína strácať pred očami. Čo sa to s ním deje?

Známy český herec s veľkým H, Miroslav Donutil, nedávno veľkolepo otvoril svojím preslovom rodinné múzeum Kodetovcov. Práve maliar Kristián Kodet si ho vybral, keďže sú dlhoroční kamaráti a veľmi dobre sa poznajú. Samotné múzeum sa nachádza v rodnom kraji Kodeta, a to vo Veľkom Meziříčí, kde stojí nádherný palác zo 16. storočia, ktorý sa stal spomínaným múzeom rodiny Kodetovcov.

OBAVY o legendárneho českého
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Pán Donutil patrí medzi milovníkov umenia, a tak sa ujal úvodnej reči. V rámci príhovoru český humorista spomenul aj nebohého starého otca Emanuela Kodeta (†74) a takisto nezabudol ani na otca Krisiána, taktiež už zosnulého Jána Kodeta (†64). Práve na ich počesť a pamiatku Kristián Kodet vystavil ich sochy hneď vedľa svojich obrazov a prítomní tak mali čo obdivovať.

No okrem umeleckých diel si viacerí všimli, že niečo akoby nebolo v poriadku s pánom Donutilom. Nedalo sa veru prehliadnuť, že rapídne schudol. „Áno zhodil som jedenásť kilov,“ pochválil sa herec pre Aha.cz

OBAVY o legendárneho českého
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V zapätí umelec priznal, čo začal so sebou robiť a akým záhadným spôsobom sa mu to podarilo. „Odbúral som prílohy, jem mäso a zeleninu a musím si nechať medzi jedlom prestávku päť hodín. A nepijem už taktiež žiaden tvrdý alkohol,“ prezradil humorista na otvorení výstavy. Našťastie v tom teda nie sú žiadne zdravotné problémy, ale len pevná vôľa a odhodlanie ísť cestou zdravšieho životného štýlu.

 

Viac o téme: Miroslav Donutil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu