Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dolce & DOGABANÁ! Czoborová nahodila starú blúzku: Módna KATASTROFA… Zora, TAKTO sa to robí!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Letné „upratovanie“ asi pozná každý z nás. Vyraďovaniu a triedeniu oblečenia zo šatníka sa nevyhla ani známa fitneska Zora Czoborová. Na seba si obliekla blúzku a sukňu staré minimálne 5 rokov, ktoré našla pri upratovaní! Svojou kombináciou prekvapila aj módnu políciu.

V posledných rokoch sa móde nekladú žiadne medze a ľudia nosia na sebe priam hocičo. Vyťahovanie starých vecí zo skríň a dávať im druhý dych, je niečo, čo robí každá zo žien, ktorá nechce nosiť na sebe stále tie isté kúsky.

Galéria: Zora Czoborová

Aj Zora patrí medzi tieto dámy a rozhodla sa vytriediť si svoj šatník. Dokonca z neho vytiahla dve „stariny,“ ktoré (ne)šťastne skombinovala. „Rozhodla som sa pobaliť všetky „stariny" zo skrine... túto blúzku a sukňu som nemala na sebe aj 5 rokov“ vyjadrila sa fitneska na svojom Instagrame, kde pridala k fotke svojho outfitu aj anketu. V ankete sa pýtala ľudí na názor, čo si myslia o jej outfite.

Väčšina ľudí sa s jej kúskami, v ktorých sa odfotila, nestotožňovala, o čom svedčí aj výsledok ankety s viac ako 50% rakciou „STRAŠNÉ VYHOĎ TO.”

Na toto jej zareagoval aj fanúšik so slovami „Zorka, sukňa super, pristane ti, len k tomu treba zvoliť iný vrch a takisto blúzka skôr by sa hodili k tomu rifle super.” S oddpoveďou, ktorú dostala, sa vysporiadala pozitívne a jej náledná reakcia bola taktiež plná pozitívneho naladenia a Zora si očividne rada nechá poradiť aj od fanúšikov.

Dolce & DOGABANÁ! Czoborová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

Dolce & DOGABANÁ! Czoborová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

Viac o téme: Zora czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu