Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovský ŠOK len deň po zadržaní Ďurianovej ex: VŠETKO JE INAK!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj Zobraziť galériu (3)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj

DURRES/BRATISLAVA - V utorok polícia zadržala hľadaného podnikateľa Romana Doležaja, bývalého partnera moderátorky Marianny Ďurianovej. Už v stredu večer však Polícia Slovenskej republiky informovala, že okolnosti jeho prípadu sa dramaticky zmenili.

Ako sme včera informovali, polícii sa v Albánsku podarilo zadržať Romana Doležaja, hľadaného pre drogovú trestnú činnosť a podieľanie sa na činnosti zločineckej skupiny. V prípade dokázania viny by mu súd mohol napariť až 20 rokov za mrežami. 

Lenže situácia sa hneď v stredu dramaticky zmenila. Polícia Slovenskej republiky už večer informovala, že bolo odvolané nielen pátranie, ale bol dokonca zrušený aj zatykač na Doležaja. „Dnes (6. 7. 2022) bolo Interpolu doručené opatrenie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, ktorým dňa 30. 6. 2022 zrušil európsky zatýkací rozkaz, medzinárodný zatýkací rozkaz a príkaz na zatknutie, vydané na Romana D.,” uvádza sa na oficiálnej Facebook stránke polície. 

Obrovský ŠOK len deň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook Polície SR)

Doležaj sa tak nateraz ďalších ťahaníc s mužmi zákona nemusí obávať a môže si vychutnávať pobyt na slobode s vedomím, že ho už nehľadá polícia na celom svete. 

Obrovský ŠOK len deň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ENFAST)

Viac o téme: Roman Doležaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu