Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďurianovej expartnera ZADRŽALI v Albánsku: 11 mesiacov na úteku... Hrozí mu 20 ROKOV väzenia!

Expartnera Marianny Ďurianovej zadržali po 11 mesiacoch na úteku v Albánsku. Zobraziť galériu (4)
Expartnera Marianny Ďurianovej zadržali po 11 mesiacoch na úteku v Albánsku.

DURRES - V utorok popoludní v blízkosti mesta Durres v Albánsku zadržala polícia hľadaného expartnera Marianny Ďurianovej (45) Romana Doležaja (46). Na úteku bol celých 11 mesiacov. Teraz mu hrozí až 20 rokov väzenia!

„V Albánsku sa ho podarilo vypátrať a zadržať vďaka operatívnym poznatkom cieľových pátračov Prezídia Policajného zboru a vďaka výborným vzťahom v rámci zoskupenia ENFAST (Európska sieť tímov cieľového pátrania),“ informuje polícia. 

„Romana D. obvinil vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a z obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti spáchanej závažnejším spôsobom konania, konkrétne po dlhší čas a v značnom rozsahu. Keďže bol Roman D. od augusta 2021 na úteku, súd na neho vydal medzinárodný aj európsky zatykač,“ uvádza ďalej polícia. 

Romanovi Doležajovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody s hornou hranicou 20 rokov. Len pred tromi rokmi sa pritom dostal z väzenia. V Hrnčiarovciach nad Parnou si odpykával svoj trojročný trest za spolupáchateľstvo na lúpeži a vydieraní. 

Ďurianovej expartnera ZADRŽALI v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ENFAST)

Viac o téme: Marianna ĎurianováRoman Doležaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu