Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárnu Bohdalovú (91) trápi hlas: Zničila som si ho KVÔLI VAŠIM DEŤOM!

Jiřinu Bohdalovú trápi hlas. Zobraziť galériu (2)
Jiřinu Bohdalovú trápi hlas. (Zdroj: TV Joj)

KARLOVY VARY - Legendárna česká herečka Jiřina Bohdalová (91) je okrem svojich filmových a seriálových úloh známa aj svojim nezameniteľným hlasom. Ten prepožičala nespočetnému množstvu rozprávkových postáv. Dnes však za to pyká!

Jiřina Bohdalová o svojom trápení prehovorila na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlovych Varoch. Dlhé roky dabovania rozprávkových postáv slávnym "křemílkovským" hlasom si vraj vypýtalo svoju daň a svoju pýchu si úplne zničila. Ďalšiemu dabovaniu sa preto vyhýba. 

Galéria: Jiřina Bohdalová

„Nedávno mi niekto telefonoval, ja som sa ohlásila a na druhom konci sa ozvalo - Dobrý deň, pane, je, prosím, doma pani Bohdalová? Už mám hlas ako chlap! Zničila som si ho kvôli vašim deťom!“ šokovala svojim vyjadrením herečka, no neubránila sa smiechu. 

Za roky práce na milovaných Večerníčkoch prepožičala svoj hlas napríklad Křemílkovi a Vochomůrkovi, Rákosníčkovi či Malej čarodejnici. Teraz už dabovať detské rozprávky nechce, alebo len veľmi výnimočne. „Napríklad Helene Vondráčkovej som k narodeninám nahovorila pozdrav, ale to je pre kamarátku,“ dodala česká legenda. 

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu