Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozvedená Schindlerová na premiére s neznámym mužom: Martina, kto je ten POTETOVANÝ FEŠÁK?!

Martina Schindlerová na premiére filmu Prezidentka Zobraziť galériu (8)
Martina Schindlerová na premiére filmu Prezidentka (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na pondelkovej premiére filmu Prezidentka sa objavila aj Martina Schindlerová (34) a garde jej robil záhadný potetovaný fešák. O koho ide... Martina, máš nového priateľa?

Martina Schindlerová sa do povedomia širokej verejnosti dostala najmä vďaka speváckej súťaži Superstar. Síce ju porazila jej súperka Katarína Koščová, ale napriek tomu sa Martina v šoubiznise udržala a rozbehla svoju spevácku kariéru.

Rozvedená Schindlerová na premiére
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Po súťaži si speváčka a právnička dala menšiu pauzu a prešla si aj zložitým obdobím. Je to už pár rokov, čo sa rozviedla s bratislavským podnikateľom Kamilom Haršánym. Odvtedy Martina na verejnosti vystupovala sama, žiaden muž sa neobjavil po jej boku a k nikomu sa verejne ani nepriznala.

Rozvedená Schindlerová na premiére
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Avšak predvčerom sa na slávnostnej premiére filmu Prezidentka ukázal po jej boku neznámy potetovaný muž. Ten vyzeral, akoby Martine robil ochranku a dával si na ňu pozor. Niet sa čomu čudovať. Martina nielenže má tzv. zlato v hrdle, ale aj neskutočne dobre vyzerá. Na premiére v kine zahviezdila v krásnych, jemných saténových šatách bielej farby, ktoré zvýraznili jej prednosti a decentne zahalili, čo mali.

Rozvedená Schindlerová na premiére
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Speváčku sme v tejto súvislosti aj kontaktovali. Vyjadrila sa nám, že „jasné, že sme priatelia s Marcelom Borisom,” odpovedala nám dvojnásobná sexi mamička a bližšie to komentovať nechcela. Každopádne, či už je advokát Marcel Boris (43) jej kamarát alebo nový priateľ, pristane im to spolu. Zároveň Martine prajeme k dnešným narodeninám všetko najlepšie a veľa šťastia v osobnom aj profesijnom živote.

Viac o téme: Martina Shindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu