Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naše celebrity na festivale Lovestream: Mladá Vitteková na tribúne, slovenské missky v dave... Aj s plasťákom v ruke!

Veronika Vagnerová, Eva Verešová, Sofia Zara Vittek Zobraziť galériu (6)
Veronika Vagnerová, Eva Verešová, Sofia Zara Vittek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Festival Lovestream láka na bratislavský futbalový štadión Tehelné pole všetkých - aj mnohých známych Slovákov. Okrem influencerov sa v dave mihli napríklad aj Nela Pocisková (31) či herec Marián Miezga (47) s rodinou. Nám sa podarilo zachytiť staršiu dcéru futbalistu Roba Vitteka (40) a Patricie Vittek (42), Sofiu Zaru (16), ako sedí s kamarátkami na tribúne... A slovenské missky Veronika Vagnerová (35) a Eva Verešová (41) si vychutnávali atmosféru festivalu priamo v kotli... Aj s plasťákom v ruke!

Festival nabitý veľkými menami je skrátka niečo, čo si mnohí nemohli nechať ujsť. K takým sa radia aj viaceré slovenské celebrity. Niektoré si užívali pohodlia VIP zóny, no a niektoré si kúpili lístky priamo do centra diania, aby si na vlastnej koži mohli vychutnávať strhujúcu atmosféru. 

Galéria: Festival Lovestream - sobota 11. júna

Nám sa podarilo zachytiť napríklad staršiu dcéru futbalistu Roba Vitteka a Patricie Vittek, 16-ročnú Sofiu Zaru, ktorá si sobotný deň vychutnávala z tribúny. Festival so všetkým, čo k nemu patrí, si zas priamo z kotla vychutnávali Miss Slovensko 2007 Veronika Vagnerová s kolegyňou Miss Slovensko 2002 Evou Verešovou. 

Naše celebrity na festivale
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Naše celebrity na festivale
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

A v ruke mali aj plastový pohár, ktorý k festivalom neodmysliteľne patrí. Nebolo v ňom však pivo, ale citronáda. Alkohol je totiž v celých priestoroch futbalového štadióna prísne zakázaný. Okrem už spomínaných si festival prišli vychutnať napríklad aj Nela Pocisková, Marián Miezga s rodinou či moderátorka Becca. 

Naše celebrity na festivale
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

A dnes sa mnohé známe tváre na Tehelné pole chystajú opäť. Program totiž hlási, že sa opäť bude na čo pozerať. Okrem obľúbených slovenských kapiel, ako Inekafe, Horkýže slíže či No Name, vystúpia aj zahraničné hviezdy. Predstaví sa napríklad Calum Scott, ktorý v sobotu prekvapil svojím hosťovaním na koncerte Lost Frequencies a festival uzatvoria legendárni Red Hot Chilli Peppers.

Naše celebrity na festivale
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Lovestream)

Viac o téme: Eva VerešováVeronika VagnerováSofia Zara VittekLovestream
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu