Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská misska po rozchode s politikom: PROVOKÁCIA na festivale... Fúha, pozrite na ňu!

Magda Šebestová Zobraziť galériu (3)
Magda Šebestová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Akoby bola na love! Bývalá miss Magda Šebestová je už približne tri mesiace opäť single. Počas víkendu sa objavila na LOVESTREAM festivale a zrejme nejeden muž išiel na nej oči nechať.

Slovensko má za sebou víkend nabitý hviezdami. v Bratislave sa totiž konal LOVESTREAM FESTIVAL, ktorý si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre. 

V dave sa objavila aj Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Tá sa v marci rozišla s politikom Györgyom Gyimesim, ktorý sa aktuálne "preslávil" návrhom zákona, ktorý by zakazoval dúhové vlajky na budovách štátnych inštitúcií. 

Slovenská misska po rozchode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Magda už ale nevydarený vzťah hodila za hlavu a s kamarátkou sa vybrala zabaviť sa na špeciálne hudobné podujatie, aké zatiaľ u nás nemá obdobu. A keďže bol naozaj teplý víkend, kráska sa nijako nezahaľovala. 

Brunetka zvolila ultra krátke kraťasy, ku ktorým si obula rockerské čižmy. Mužské pohľady však zrejme smerovali o čosi vyššie. Magda si totiž pod ľahký top nevzala podprsenku a v niektorých momentoch si jej bradavky doslova pýtali pozornosť... Pozrite si viac záberov v GALÉRII nižšie. 

Slovenská misska po rozchode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Magda Šebestová na Lovestrem Festivale

Viac o téme: Magda Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu