Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NEČAKANÝ ROZCHOD v našom šoubiznise: Sexi Češka odkopla slovenského hokejistu!

Nelá Slováková a Lukáš Kozák Zobraziť galériu (5)
Nelá Slováková a Lukáš Kozák (Zdroj: Instagram)

ROGOZNICA - Toto čakal asi málokto! Sexi Češka Nela Slováková (32) a slovenský hokejista Lukáš Kozák (30) tvorili harmonický a dokonalý pár zhruba 5 rokov. Keďže sa aj v týchto dňoch nachádzajú v Chorvátsku, odkiaľ dávali na Instagram zamilované fotky, nič nenasvedčovalo tomu, že v ich vzťahu by mohli byť problémy. Známa kráska ale pred pár hodinami šokovala svojich followerov, keď sa im zverila s tým, že sa so športovcom rozišli.

Ešte včera počas dňa zverejňovali Nela a Lukáš na svojich Instagramoch romantické fotky a zábery toho, ako si užívajú spoločné chvíle. V Chorvátsku totiž rozbiehajú spoločný biznis. Kritická udalosť, ktorá pár hodín na to nastala, však sexi blondínku utvrdila v tom, aby so športovcom po piatich rokoch vzťahu ostali ozaj len pracovnými partnermi. 

Ako Nela prezradila, stratila svojho štvornohého miláčika - čivavku Lotty. Kým ona bola strachom bez seba a zhruba šesť hodín prežívala hotové peklo, správanie jej frajera ju poriadne zaskočilo. „S Lukášom sa rozchádzam. Je to úžasný chlap, naozaj. Bez irónie. Ale pre mňa je to človek bez lásky, citu a bez prejavovania emócí. Či už negatívnych alebo pozitívnych,” uviedla vo svojom vyhlásení známa blondínka. 

„Stali sa z nás viac parťáci a obchodní partneri, než životní partneri. Stále som verila, pretože nám spolu bolo často úžasne. Ja k svojmu životu lásku a všetko okolo ale potrebujem viac,” pokračovala. „Dnes sa mi pri strate Lotty ukázalo, že takto, ako sa v krízových situáciách Lukáš dokáže bez emócii a lásky správať, že takto žiť nechcem. Aj napriek tomu aj teraz o ňom dokážem povedať, aký je v mnohých smeroch úžasný. Ale nie pre mňa. Verila som, že to bude navždy...” uzavrela Slováková. 

Milovaného psíka menom Lotty sa jej napokon za pomoci iných ľudí podarilo nájsť. Či je jej rozhodnutie rozísť sa s Kozákom, ukáže zrejme čas. On sa k rozchodu zatiaľ nevyjadril. 

 

Viac o téme: Nela SlovákováLukáš Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu