Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Frajerka slovenského hokejistu ukázala BOŽSKÚ POSTAVU: Toto fakt nie je upravené FOTO?!

Lukáš Kozák a Nela Slováková Zobraziť galériu (2)
Lukáš Kozák a Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

ROGOZNICA - Provokatérka opäť úradovala! Partnerka hokejistu Lukáša Kozáka a niekdajšia víťazka Hotela Paradise Nela Slováková si opäť dopriava dovolenku. A fanúšikov už klasicky potešila pomerne odvážnym záberom. Ak toto nie je upravená fotka, tak...

Nela Slováková sa často prezentovala dosť kontroverzne, či už štipľavými výrokmi na iné postavičky zo šoubiznisu, alebo holými fotkami... Jedno sa jej ale uprieť nedá – telo má jednoducho dokonalé. 

Galéria: Nela Slováková

Aktuálne sa nachádza v jednej z chorvátskych dovolenkových destinácií a ako už býva jej zvykom, fanúšikom poslala celkom šteklivú fotku od mora. Na zábere je hore bez, objektív ju však zaberá zozadu a hlavnou hviezdou je v tomto prípade Nelin zadoček v tango nohavičkách. 

Ten zaujal najmä mužské publikum, ženy vnímali Slovákovú ako celok a zhodli sa na jednom: Je to bohyňa! „Ak toto nie je upravená fotka, tak je to pre mňa najdokonalejšia postava, akú som kedy videla,” vystrúhala blondínke kompliment jedna z nich. 

Frajerka slovenského hokejistu ukázala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram NS)

A samotná Nela na tento komentár aj osobne zareagovala. „Aby som sa potom v realite strápňovala  a hanbila sa, že si upravujem fotky - ako väčšina? Určite nie, nie je to môj štýl. Možno bývavalo, ale už dávno nie,” tvrdí. 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu