Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Finalistky Miss Universe SR 2022: Pred prehliadkou hladovali... Pozrite, ako sa VRHLI NA REZNE!

Finalistky Miss Universe sa doslova vrhli na rezne. Zobraziť galériu (6)
Finalistky Miss Universe sa doslova vrhli na rezne. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Práca modelky si väčšinou vyžaduje tip-top postavičku, a tak nie je ničím výnimočným, že dievčatá pred módnou prehliadkou jedia len veľmi striedmo. Aktuálne si to na vlastnej koži vyskúšali aj finalistky Miss Universe SR 2022. Na nedávnom otvorení novej dentálnej kliniky ich čakala fashion show, pred ktorou úmyselne, či z časových dôvodov nejedli. A potom... Pozrite, ako sa vrhli na rezne!

Finalistky Miss Universe SR 2022: Pred prehliadkou hladovali... Pozrite, ako sa vrhli na rezne! (Zdroj: Ján Zemiar)

Nedávno sa v Bratislave konalo slávnostné otvorenie novej dentálnej kliniky. Toho sa zúčastnili viaceré známe tváre - medzi nimi Zuzana Strausz Plačková, Robo Opatovský, Silvia Lakatošová či Alexandra Orviská. No a nechýbali ani aktuálne finalistky súťaže krásy Miss Universe SR 2022, ktoré v priestoroch kliniky urobili aj menšiu módnu prehliadku. 

Finalistky Miss Universe SR
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

No hoci išlo len o malú fashion show, krásky sa na ňu pripravovali rovnako poctivo, akoby išli predvádzať pre Victoria's Secret. O anjelikoch je totiž známe, že pred prehliadkou niekoľko hodín nejedia, aby mali krásne ploché bruško. A podobne na tom boli aj slovenské missky. V ich prípade však nevedno, či hladovali úmyselne alebo im skrátka len na obed nevystačil čas. 

V konečnom dôsledku sa však mohli za jedlom potrhať. Len čo sa dostali k rezňom, doslova sa na ne vrhli. „Baby, vy ste koľko nejedli?“ zaznela otázka. A ich odpoveď bola pri pohľade na ne absolútne očakávaná: „Celý deň!“ Veď pozrite sa sami vo videu vyššie!

Finalistky Miss Universe SR
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Miss Universe SR 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu