Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miss Universe 2022: Prvá SLOVENSKÁ VÍŤAZKA... Hlasovali za ňu v zahraničí!

Prvou víťazkou Miss Universe SR 2022 je Karolína Mihalčíková. Zobraziť galériu (11)
Prvou víťazkou Miss Universe SR 2022 je Karolína Mihalčíková. (Zdroj: Ján Zemiar)

PALERMO - Dvanástka finalistiek aktuálneho ročníka Miss Universe SR trávila uplynulý týždeň plavbou na výletnej lodi. Okrem fotenia, nácvikov či utužovania kolektívu sa však na sústredení volila aj prvá víťazka pre rok 2022. A netradične za ňu nehlasovali Slováci, ale zahraniční diváci. TOTO je Miss, ktorú si zvolili pasažieri výletnej lode!

Finalistky Miss Universe SR 2022 na sústredení (Zdroj: Miss Universe SR 2022)

Finalistky Miss Universe SR 2022 majú za sebou týždennú plavbu na výletnej lodi, ktorou navštívili viacero destinácií na juhu Európy. Pozreli si napríklad Barcelonu, Palermo, Rím... No popri tom aj tvrdo pracovali. Museli si totiž nacvičiť chôdzu, natrénovať choreografie či nafotiť nespočetné množstvo fotiek.

Vo štvrtok večer sa konala módna prehliadka, počas ktorej sa volila aj prvá víťazka aktuálneho ročníka Miss Universe SR. Hlasovanie však bolo absolútne netradičné. Nehlasovali novinári, nehlasovala odborná porota, dokonca ani Slováci. Ale rovno zahraniční pasažieri výletnej lode. No a tí mali o svojej víťazke jasno - stala sa ňou finalistka s číslom 9 Karolína Mihalčíková.

Miss Universe 2022: Prvá
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Toto bolo prvýkrát vôbec, čo som absolútne nezasahovala do hlasovania, čiže nebola som v porote. Toto je pohľad úplne iných zástupcov spoločnosti, Talianov, takže ja som veľmi spokojná, lebo Karolína si to zaslúžila,“ prezradila pre Topky.sk riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová.

„Ona naskočila na našu palubu posledný týždeň, ako sme odchádzali na túto loď a snažila sa, a toto je taká odmena za to, že ten život ti nie vždy prinesie všetko dopredu, ale niekedy sa treba rozhodnúť v správny čas, v správnu chvíľu a ono sa to vyplatí,“ dodala Lakatošová. Víťazke gratulujeme!

Miss Universe 2022: Prvá
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Miss Universe 2022: Prvá
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Miss Universe SR 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu