Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známy český herec v ŠOKU: Jeho milovaný syn (†46) SA ZASTRELIL!

Ivan Vyskočil Zobraziť galériu (4)
Ivan Vyskočil (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Žiaľ a veľká bolesť! Známy český herec Ivan Vyskočil (75) prežíva nočnú moru každého rodiča. V noci z nedele na pondelok spáchal jeho 46-ročný syn Jakub, ktorý sa živil ako podnikateľ, samovraždu.

Šokujúce správy priniesol portál extra.cz. „V noci sa doma zastrelil syna Ivana Vyskočila - Jakub. Nechal dlhý list na rozlúčku. Dostal sa do nejakých dlhov a problémov,” povedal pre extra.cz zdroj z hercovho okolia. 

„Prosím vás, ja o tom nemôžem hovoriť. Je to veľmi čerstvé,” reagoval zdrvený herec, ktorý mal so synom veľmi vrúcny vzťah. „Zbožnoval ho,” uviedol Vyskočilov priateľ. 

Ivan Vyskočil so synom Jakubom.
Zobraziť galériu (4)
Ivan Vyskočil so synom Jakubom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Podnikateľ Jakub Vyskočil bol podľa medializovaných informácií ženatý a bol otcom. Jeho spoločnosť patrila k najväčším dopravcom v Českej republike. S firmou bolo spájaných viacero korupčných káuz, ktoré sa týkali najmä Jiřího Vařila, ktorý pôsobil v spoločnosti ako manažér. Podľa iDnes.cz mal povesť mafiána. Jakub Vyskočil sa od Vařila celkom dištancoval a tvrdil, že slepo veril jeho tvrdeniam. 

Herec Ivan Vyskočil účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch. Spomenúť možno počiny Nesmrtelná teta, Chlapci a chlapi, Létajíci Čestmír, či Vyprávej. Je jedným zo zakladateľov Hereckej asociácie, ktorá udeľuje prestížne ceny Thálie.

Umelec má za sebou štyri nevydarené manželstvá. S prvou manželkou Majkou sa rozviedli po mesiaci. Jeho druhou ženou bola modelka Růžena Poláková, ktorá mu porodila dvoch synov. Po 12 rokoch sa rozviedli. Treťou ženou mu bola herečka Ivana Andrlová. Manželstvo so štvrtou ženou - Anife Ismet Hassan Alikocoglu Ahmed Husein bolo poriadne búrlivé. 

Viac o téme: Ivan Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu