Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Magálová sa za to nehanbí: Pneumatika na bruchu!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (3)
Kamila Magálová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Kamila Magálová pred pár mesiacmi oslávila 71 rokov. Na tento vek ani zďaleka nevyzerá a na spoločenských akciách vždy vyzerá výborne. Aktuálne ale bez hanby priznala,. že aj ona už má pneumatiku na bruchu.

Herečka Kamila Magálová je spojená nielen s divadlom a filmami, ale tiež s varením. Napriek tomu sa nezdá, že by sa na nej dobroty, ktoré vyvára, nejako negatívne podpísali. 

Magálová sa za to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Aj od redaktorky portálu superbabky.sk dostala kompliment na svoju postavu, ktorú jej niektoré rovesníčky môžu aj závidieť. Herečka však bez hanby priznala, že aj ona má chybičky krásy. „Pozrite sa, už aj ja mám na bruchu pneumatiku, hoci sa snažím jesť zdravo. Ale je pravda, že do fitka nechodím, nemám to rada. Skôr len tie prechádzky so psom,” uviedla umelkyňa. 

Ako dodala, podľa nej v tomto veku už nejaké kilo navyše nevadí. „Určite je lepšie mať plnšie tvary a hladšiu tvár, ako byť vychudnutý a vráskavý. Podstatné je, aby sme sa dobre cítili,” povedala. Ona sama sa snaží dobre vyzerať aj doma. V súkromí nosí síce tepláky, ale aj tie musia byť elegantné. 

Magálová sa za to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu