Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizáčka Kövešová o VZŤAHU s kolegom: KRÁSNE VYZNANIE a potom... Mohol TOTO povedať?!

Kristína Kövešová a Aleš Mlátilík Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová a Aleš Mlátilík

BRATISLAVA - Spolu sa rozhodne nenudia! Kristína Kövešová a Aleš Mlátilík tvoria zohratú dvojicu, ktorá divákom markizáckeho Telerána pravidelne prináša rady a tipy týkajúce sa ubytovacích zariadení na Slovensku. V poslednom čase sa spolu viackrát ukázali aj v spoločnosti. Zisťovali sme, či si vlastne vyšli na rande!

Na topkách sme vás už informovali, že milovníci módy si v týchto dňoch mohli vychutnať Bratislavské módne dni. Zúčastnila sa ich aj investigatívna markizácka redaktorka Kristína Kövešová. Tá nám v rozhovore prezradila, že hoci je pre ňu prirodzené chodiť najmä obutá v teniskách a kanadách, nepopiera v sebe ženskosť a má obdobia, keď sa rada pekne oblečie a dá si opätky. 

Tmavovláska vyzerala skvele aj na Bratislavských módnych dňoch, kde jej robil spoločnosť Aleš Mlátilík. Dvojica si už pred pár dňami vyšla do kina na premiéru filmu Kryštof, a tak nás zaujímalo, či ich pracovné vzťahy neprerástli do niečoho vážnejšieho. 

„My takéto otázky dostávame často. A dokonca aj veľa ľudí píše, že by sme sa hodili k sebe ako pár. Ľudia podľa mňa cítia správne, že je medzi nami veľmi dobrá energia. Ale musím vás sklamať, tá energia nie je partnerská. Ale my s Alešom, za tie roky, čo sa poznáme, sme sa stali najlepší priatelia. A ja tak hovorím, že je ako taký môj brat,” povedala nám k tomu Kristína. 

Markizáčka zároveň Alešovi adresovala veľmi pekné slová. „Máme sa veľmi radi. Je to jeden z najbližších ľudí v mojom živote,” dodala. Ako na predstavu, že by tvorili pár, reagoval Mlátilík, sa dozviete vo videu. 

VIDEO: Rozhovor s Kristínou Kövešovou a Alešom Mlátilíkom. 

Rozhovor s Kristínou Kövešovou a Alešom Mlátilíkom (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: Kristína KövešováAleš Mlátilík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu