Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kövešovej nové bývanie: Táto ZRÚCANINA bude môj domov!

 Kristína Kövešová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kövešová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Našla si nový domov! Investigatívna novinárka Kristína Kövešová síce už má jedno obydlie, kde trávi všetok voľný čas, no našla si ďalšie. Pred pár dňami sa po dlhých rokoch opäť zamilovala do miesta, ktoré navštevovala, keď bola malá. Intuícia jej hovorila, že jej novým bývaním sa má stať táto zrúcanina!

Život občas prináša nečakané momenty. Svoje o tom vie aj Kristína Kövešová, ktorá sa vrátila na miesto, kam chodievala ako dieťa. Pri tejto návšteve jej intuícia čosi šepkala do ucha. Investigatívna novinárka si našla nový domov! Väčším prekvapením je ale to, v akom stave je spomínané miesto.

Galéria: Kristína Kövešová

Spomienky ale vedia s človekom urobiť divy. „Toto je miesto, kde som chodievala ako dieťa. Hrala som svojmu dedkovi na flaute, keď on robil sochy. Pamätám si, ako sa mu to páčilo, ako hovoril, že máme mať veľké sny, napríklad vymýšľať vynálezy… Po dlhých rokoch sa ku mne toto miesto vrátilo,“ opísala svoj príchod.

Kövešovej nové bývanie: Táto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Je jasné, že dom, ktorý tam pred rokmi stál, si odžil svoje. Teraz je z neho už len obyčajná zrúcanina. Kým sa Kristína schátralým priestorom kochala a vynárali sa jej zabudnuté chvíle, zahliadla na zemi sochu Panny Márie. V tom okamžiku hneď vedela, že ruiny premení na svoje nové bývanie.

„Mám sen, vidím miesto bezpečia, lásky a nádeje, miesto, kde budú môcť prísť týrané ženy, kde sa obete môžu cítiť v bezpečí, kde budem môcť prichýliť aj pár zranených psíkov, kde budeme pomáhať, kde bude aj môj domov. Úprimne neviem, ako to urobím, už teraz mám hypotéku, neviem nič o stavbe a z viacerých strán počúvam, ako to nemám šancu “sama žena” dať,“ zamyslela sa.

Kövešovej nové bývanie: Táto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Aj keď to určite nebude ľahké, nemieni sa vzdať! Neplánuje svoje rozhodnutie nechať niekým spochybniť a je odhodlaná sa do tejto myšlienky pustiť naplno. S touto správou sa podelila prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde si získala od známych, ale aj od priaznivcov istú podporu. Dokonca jej ponúkli aj pomoc. Kristína má pred sebou ešte určite dlhú cestu, ale nič nie je nemožné.

 

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu