Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Diváci JOJ-ky v šoku: Televízia vraj NEODVYSIELA sľúbenú šou, na ktorú sa tešili ROKY!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už niekoľko mesiacov sa jojkárski diváci tešili na veľký návrat relácie Nákupné maniačky. Šou, ktorú milovalo obrovské množstvo divákov, už televízia začala nakrúcať, o čom svedčili aj fotografie, ktoré pred nejakým časom zverejnila trebárs i vizážistka Lucia Sládečková alias Lucid. Aktuálne sa však v diskusiách objavili informácie, že Maniačok sa televízni diváci možno nedočkajú...

Nákupné maniačky sa začali nakrúcať ešte v roku 2013 a s menšími obmenami sa celé roky tešili veľkej popularite. Príprava tohto formátu však bola ukončená a diváci si namiesto premiérových častí mohli pozrieť akurát tak reprízy. Už minulý rok ale JOJ-ka ohlásila ich veľký návrat a hľadala nové súťažiace, ktoré pred kamerami predvedú, ako sa dokážu obliecť v obmedzenom čase s pár stovkami v obálke.

Diváci JOJ-ky v šoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Aktuálne sa však v diskusiách začali objavovať informácie, že Maniačky sa po trojročnej pauze na obrazovky predsa len znova nedostanú. Dôvodom má byť nová platforma JOJ Play, ktorá je obdobou online streamovacej služby ich konkurenčnej televízie. „Oni ich vraj vôbec nebudú dávať v telke, ale iba online na JojPlay,” znel jeden z viacerých komentárov k tejto téme, ktoré sa v posledných dňoch začali šíriť. 

Diváci JOJ-ky v šoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

K tejto téme sa však nikto kompetentný nevyjadroval a nenašli sme ani žiadne podobne znejúce oficiálne stanovisko z Joj-ky. Topky.sk preto kontaktovali PR manažérku Nákupných maniačok Lenku Filipovú a pýtali sme sa, či sa obľúbenej nákupnej šou diváci skutočne na obrazovkách nedočkajú. Ako sa ukázalo, išlo len o nepodložené špekulácie, ktoré sa na pravde nezakladajú, pretože samotná televízia ešte nezačala komunikovať, ako to naozaj bude. 

Diváci JOJ-ky v šoku:
Zobraziť galériu (4)

„Na prelome rokov 2021 a 2022 JOJka vyrobila po niekoľkoročnej pauze obľúbenú reláciu Nákupné maniačky. Môžeme potvrdiť, že po boku stylistu Mariána Hornyaka, ktorý je diváčkam veľmi dobre známy, sa bude objavovať aj nová posila - stylistka, blogerka a influencerka Mirka Dobiš. Nové časti Nákupných maniačok si budú môcť diváci pozrieť premiérovo na platforme Joj Play,” povedala pre Topky.sk Lenka Filipová, ktorá teda uviedla len toľko, že na JOJ Play sa dočkáme premiéry, čo však zatiaľ neznamená, že sa Maniačky vysielať v televízii nebudú. 

Viac o téme: TV JOJNákupné maniačky 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu