Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľká radosť našej missky: TOTO je najkrajšia žena na svete!

Našu krajinu reprezentovala na Miss World krásna Leona Novoberdaliu Zobraziť galériu (4)
Našu krajinu reprezentovala na Miss World krásna Leona Novoberdaliu (Zdroj: Ján Zemiar)

PORTORIKO - V týchto dňoch sa konal 70. ročník prestížnej svetovej súťaže krásy Miss World. V konkurencii krások z celého sveta triumfovala Karolina Bielawska z Poľska, ktorej úspech mimoriadne potešil aj reprezentantku našej krajiny - nemenej atraktívnu Leonu Novoberdaliu.

Pandémia koronavírusu ovplyvnila hádam všetky sféry. Dotkla sa aj svetovej súťaže krásy, ktorej v poradí 70. ročník sa mal konať už v decembri minulého roka. Napokon však muselo byť veľkolepé finále odložené. Dnes už však vieme, ktorá dáma sa môže pochváliť tým, že je najkrajšou na svete. 

Titul Miss World spomedzi 40 krások získala Karolina Bielawska z Poľska. Tá študuje manažment a popritom pracuje ako modelka. Miluje plávanie, potápanie, tenis, či bedminton. Kráska tiež podporuje projekt, ktorý sa v meste Lodž zameriava na pomoc ľuďom bez domova. 

Karolina Biewleska sa stala Miss World.
Zobraziť galériu (4)
Karolina Biewleska sa stala Miss World.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Keď som počula svoje meno, bola som šokovaná. Stále tomu nemôžem uveriť. Je mi cťou nosiť korunku Miss World a neviem sa dočkať, kedy sa pustím do práce. Túto úžasnú kapitolu v Portoriku si budem pamätať do konca života,” uviedla pri korunovácii šťastná a dojatá Karolina. 

Prvou vicemiss sa stala reprezentantka Spojených štátov amerických Shree Saini, druhou vicemiss je Olivia Yace z Pobrežia Slonoviny. 

Shree Saini, Karolina Biewleska a Olivia Yace.
Zobraziť galériu (4)
Shree Saini, Karolina Biewleska a Olivia Yace.  (Zdroj: profimedia.sk)

Z úspechu Karolíny má obrovskú radosť aj Miss Slovensko 2020, ktorá sa súťaže tiež zúčastnila. „Moja nádherná priateľka je novou Miss World. Gratulujem, Karolína! Veľmi si to zaslúžiš a ja nemôžem byť viac pyšná,” napísala k spoločným záberom krásna blondínka. 

Leona má z úspechu svojej kamarátky veľkú radosť.
Zobraziť galériu (4)
Leona má z úspechu svojej kamarátky veľkú radosť.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Miss WorldLeona Novoberdaliu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu