Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kardashianku zaujala SLOVENSKÁ POLÍCIA: Toto je MEGA!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (7)
Khloé Kardashian (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Toto by im ani vo sne nenapadlo! Facebookova stránka Slovenskej polície sa na sociálnych sieťach teší celkom vysokej popularite. Viac ako 365-tisíc followerov je slušné číslo, o ktorom napríklad niektoré celebrity môžu len snívať. A je priam neuveriteľné, že sa o nich dozvedela už aj hviezdna Kardashianka.

Situácia na Ukrajine je témou, ktorá v týchto dňoch naplno hýbe svetom. Vnímajú ju aj mnohé zahraničné celebrity žijúce za veľkou mlákou. Dianie očividne pozorne sleduje aj členka slávnej Kardashianovskej rodiny - Khloé Kardashian. 

Pre mnohých jej slovenských followerov bolo nepochybne veľkým prekvapením, keď na jej instagramovom profile zbadali príspevok zo stránky Polície Slovenskej republiky. Krásku zaujal príbeh 11-ročného chlapca z Ukrajiny, ktorý prišiel na Slovensko úplne sám s igelitovou taškou, pasom a telefónnym číslom napísaným na ruke.

Správy o tom, že Khloé na svojom Instagrame zdieľala spomínaný príspevok, sa dostali aj k administrátorom policajného facebooku. Ako poukázali, Kardashianku sleduje viac ako 224 miliónov fanúšikov a jej profil je 10. najsledovanejší. „Za podobné zdieľania sú sadzby okolo milióna dolárov. Veríme, že tento krok pritiahne záujem bohatých jednotlivcov a organizácii, ktoré reálne pomôžu utečencom z Ukrajiny a nezostane len pri zdeľaných statusoch,” znie v ich reakcii.

Khloé Kardashian na svojom Instagrame zdieľala príspevok Polície Slovenskej republiky.
Zobraziť galériu (7)
Khloé Kardashian na svojom Instagrame zdieľala príspevok Polície Slovenskej republiky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu