Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdna KRÁSKA šokovala fanúšikov: Môže takto vyzerať po prebudení?!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (3)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Plastiky, siahodlhé prípravy, filtre... Hviezdičky sociálnych sietí robia všetko preto, aby pred verejnosťou vyzerali vždy dokonale. Výnimkou nie je ani Kim Kardashian (41). Tá však nedávno urobila výnimku a svetu sa ukázala, ako ju pán Boh (a plastický chirurg) stvoril!

Galéria: Kim Kardashian

Kim Kardashian sa už celé roky štylizuje do pozície divy a je vidieť, že skôr než vystrčí päty z domu, postará sa o jej dokonalý výzor niekoľko ľudí. Teraz však spravila výnimku a šla úplne donaha, aspoň čo sa tváre týka. V televíznej šou The Kardashians ukázala, ako vyzerá krátko po prebudení - rovnako ako každá iná!

Hviezdna KRÁSKA šokovala fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Fanúšikovia sú však nadšení a nešetria chválou. Kim vyzerá taaaak dobre bez šminiek,“ napísal jeden z takmer 72,4 milióna sledovateľov na Twitteri. Máš môj rešpekt!“ dodal ďalší a viacerí doplnili, že by radi vedeli, ako sa stará o svoju bezchybnú pleť.

Hviezdna KRÁSKA šokovala fanúšikov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Bývalá manželka Kanye Westa v minulost prezradila, že vstáva o šiestej ráno a hodinu cvičí. Rovnaký čas potom venuje úprave vlasov a makeupu. Každých desať dní k tomu pridá manikúru a pedikúru, raz za tri týždne tiež úpravu obočia, pripomenul magazín Page Six. Okrem toho si Kim ku kráse pomáha bielením zubov, samoopaľovacími nástrekmi tela. Laserom si necháva odstrániť chĺpky a podstupuje rôzne kúry na spevnenie brucha a stehien.

Viac o téme: KardashianKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu