Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TRAPAS v jojkárskych správach: Zlizol si to mladý Slafkovský!

Ivan Janda Zobraziť galériu (2)
Ivan Janda (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aktuálne je slovenským národným hrdinom Juraj Slafkovský, ktorý má veľký podiel na našich bronzových medailách z olympijských hier. Mimoriadne hrdí sú na neho určite aj v rodných Košiciach. Len jojkársky moderátor akosi povedal niečo úplne iné.

Ivan Janda a Alena Stračiaková dnes prinášali divákom správy v jojkárskych Ranných Novinách. Nechýbala ani reportáž o mladom hokejistovi Jurajovi Slafkovskom. Ten sa levím podielom pričinil o to, že naši hráči na olympijských hrách získali bronzové medaily. 

TRAPAS v jojkárskych správach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Moderátor začal uvádzať reportáž slovami, že Juraj Slafkovský je aktuálne najskloňovanejším menom na Slovensku. Ako ho doplnila kolegyňa, Slafkovský ako najmladší účastník turnaja získal titul najproduktívnejšieho hráča a stal sa najlepším strelcom. 

Potom si slovo zas vzal Janda: „Fandí mu samozrejme celá krajina, ale ja myslím, že tak mimoriadne, extrémne mu...” A vtom prišiel nepochopiteľný, ale o to vtipnejší brbt, na ktorý stránku ZOMRI upozornil jeden z jej verných fanúšikov. Vypočujte si to vo VIDEU: 

Jojkársky moderátor to so Slafkovkým poriadne domotal (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Juraj SlafkovskýIvan Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu