Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Štartuje nová Svadba na prvý pohľad: Dôležité zmeny a... FOTO Bože, prvý pár je krásny ako z časopisu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už o niekoľko dní na markizáckych obrazovkách odštartuje tretia séria populárnej šou Svadba na prvý pohľad. Po dvoch úspešných sezónach nás čaká zopár zaujímavých zmien a... Už teraz vieme, ako bude vyzerať prvý pár, ktorý sa postaví pred oltár!

Každá z predošlých sérii bola niečím výnimočná a inak to nebude ani teraz. Veľkou novinkou je, že experti v tretej sérii spojili až 5 párov, ktorých osudy budú môcť diváci sledovať v dovedna desiatich epizódach. Zmeny zavítali aj do samotného výberu nezadaných uchádzačov.

Štartuje nová Svadba na prvý pohľad: Dôležité zmeny a... FOTO Bože, prvý pár je krásny ako z časopisu! (Zdroj: TV Markíza)

Tí si okrem tradičných psychologických pohovorov, testov DNA či testov čuchu a atraktivity prešli aj novým testom, v ktorom hodnotili hlasy opačného pohlavia. Nádejní novomanželia mali dokonca k dispozícii aj profesionálnu výtvarníčku, ktorá kreslila skice tváre ideálneho partnera alebo partnerky podľa predstáv jednotlivých účastníkov.

Štartuje nová Svadba na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako prvý pár sa divákom predstavia Karin a Dušan.  23-ročná kráska vo Viedni študuje ekonomický manažment, jej 30-ročný budúci manžel zasa pracuje ako category manažér. Čo však dvojicu už na prvý pohľad spája, je to, že obaja sú mimoriadne atraktívni a vyzerajú doslova ako vystrihnutí z časopisu. 

To, že ženích je poriadny fešák, neunikne ani jeho budúcej svokre, ktorá sa s ním zoznámi ešte skôr, ako nevesta. Ako zareaguje? To sa dozviete vo videu vyššie! 

Štartuje nová Svadba na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadKarin a Dušan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu