Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KONIEC markizáckeho Vikinga: Radikálna zmena imidžu... Vystrihal si bradu a ZAFARBIL sa na čierno!

Zdeněk Valent Zobraziť galériu (4)
Zdeněk Valent (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Roztrhlo sa s nimi vrece! Za posledné týždne sa na sociálnych sieťach objavilo viacero farmárov, ktorí sa mesiac po finále šou rozhodli pre zmenu imidžu. Nikola Luna Báleková zhodila svoje charakteristické dredy, fanúšikov prekvapil napríklad aj Peter Matejka, ktorý sa zasa ostrihal a zbavil žltej blond farby. No a teraz sa do klubu farmárskych premien pridal ďalší!

Najnovšie sa na zmenu imidžu odhodlal aj Zdeněk Valent, ktorého všetci volali Viking. Táto prezývka mu prischla ako kvôli jeho životnému štýlu a záľubám, tak aj pre jeho nezameniteľný zjav. A on sám bol na to patrične hrdý. Niekoľko mesiacov po skončení šou tak mnohých prekvapilo, že sa modrooký blondiak zbavil imidžu, ktorý si starostlivo a dlhodobo pestoval. 

Zdeněk Valent si vďaka svojmu imidžu vyslúžil prezývku Viking
Zobraziť galériu (4)
Zdeněk Valent si vďaka svojmu imidžu vyslúžil prezývku Viking  (Zdroj: Tv Markíza)

To, čím bol tak ľahko rozpoznateľný, je zrazu fuč. Z jeho hlavy zmizli zapletené copíky a rovnako aj blond farba. Farmár, ktorý pripomínal Ragnara zo seriálu Vikingovia, sa nechal ostrihať, skrátiť si dlhé pramienky na temene hlavy, svetlý odtieň vymenil za čiernu a dokonca si vyholil aj boky hlavy, ktoré odhaľujú jeho tetovanie v podobe rún. 

KONIEC markizáckeho Vikinga: Radikálna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markiiza)

Nožničkám neunikla ani jeho brada, ktorá je teraz o čosi kratšia a v rovnakom tmavom odtieni ako aj jeho účes. Kým jedna skupinka si myslí, že Zdeňkovi premena pristane, iní zasa hovoria, že teraz už akosi Vikinga nepripomína. A aký máte názor vy? 

Zdeněk Valent podstúpil zmenu imidžu.
Zobraziť galériu (4)
Zdeněk Valent podstúpil zmenu imidžu.  (Zdroj: Instagram Z.V.)

Viac o téme: VikingFarma 13Zdeněk Valent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu