Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ROZCHOD! Monika Bagárová potvrdila krach vzťahu: S otcom jej dcérky už netvorí pár!

Monika Bagárová priznala rozchod s Makhmudom Muradovom. Zobraziť galériu (7)
Monika Bagárová priznala rozchod s Makhmudom Muradovom. (Zdroj: Instagram MB)

PRAHA - Dlho sa polemizovalo o tom, či porotkyňa SuperStar Monika Bagárová (27) naďalej tvorí pár s bojovníkom MMA Makhmudom Muradovom (31). Ten sa aktuálne zdržiava v zahraničí a s rodinou nebol dokonca ani na Vianoce. Speváčka sa teraz rozhodla priznať to, o čom čvirikali aj vrabce. Dvojica sa pred časom rozišla!

Smutný fakt sa po Vianociach rozhodla Monika potvrdiť priamo na svojom Instagrame. Práve tam ľudia komentovali rodinnú fotku spred vianočného stromčeka, na ktorej chýbal otec malej Ruminky. Jedna polovica fanúšikov sa pohoršovala nad tým, že MMA zápasník dal prednosť kariére pred rodinou a druhá začala polemizovať o tom, či vôbec s Bagárovou ešte tvoria pár. 

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

Dnes už je jasné, že nie. „Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina. Hlavne preto, že ste boli pri našom začiatku, tiež u narodení našej Ruminky a viem, že kopa z vás nám držala palce,“ oznámila smutnú správu Bagárová. S Machom sa vraj rozišli z viacerých dôvodov. 

„Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života,“ pokračovala Monika, ktorú táto téma stále veľmi bolí. „Nikdy pre mňa nebolo nič viac, ako láska a rodina. Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, sa dať dokopy a preto som sa rozhodla, že sa teraz na chvíľu vyparím z internetového sveta a budem sa naplno venovať sebe a svojej Ruminke, ktorá je zmysel môjho života,“ dodala Monika.

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu