Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRVÉ SLOVÁ po ROZCHODE s krásnou Bagárovou: Drsný odkaz nahnevaného zápasníka!

Láska tejto dvojice je už minulosťou. Zobraziť galériu (6)
Láska tejto dvojice je už minulosťou. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Svoj hnev neskrýva! Na topkách sme vás už informovali, že láska medzi krásnou speváčkou Monikou Bagárovou (27) a MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom (31) je minulosťou. Porotkyňa speváckej šou priznala krach zväzku počas Vianoc. Teraz sa k rozchodu vyjadril aj otec jej dcérky Rumie. Čítajte, čo povedal!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov tvorili krásny pár od roku 2019. V máji 2020 sa im narodila dcérka, ktorej dali meno Rumia. Hoci sa už viackrát špekulovalo o problémoch v ich vzťahu, tieto dohady vždy vyvrátili. V uplynulých dňoch však speváčka na Instagrame priznala, že ich láske odzvonilo. 

Bagárová otvorene priznala, že rozchod je pre ňu mimoriadne bolestivý. Tiež prezradila, že sa na istý čas vyparí z internetového sveta, aby sa naplno mohla venovať sebe i svojej dcérke. 

Muradov sa k rozchodu nijako nevyjadroval. Na sociálnych sieťach a v rôznych diskusiách sa však hromadili príspevky a reakcie, ktoré z rozpadu vzťahu vinia najmä jeho. „Pôvodne som sa nechcel vyjadrovať, ale musím pár vecí uviesť na pravú mieru. Je mi jedno, čo si o mne ľudia myslia, čo o mne píšu alebo hovoria. Mňa ich názor vôbec nezaujíma. Dôležité pre mňa je len to, že mám zdravú dcéru a zvyšok je mi šumafuk,” uviedol vo svojom vyjadrení pre extra.cz športovec. 

„Každý nech si myslí, čo chce. Ja viem pravdu. Nikoho som neopustil, nenechal. Všetko sa stalo tak, ako sa stalo. Je to život. Každý deň sa niekto rozíde, niekto dá dokopy, ale riešia mňa,” dodal. 

Makhmud sa bráni tvrdeniam, že za ich rozchod nesie vinu práve on. „Za koniec vzťahu môžu vždy obaja. Netvrdím, že som ideálny človek. Nie som anjel, ani Monika ním nie je. Ale som veľmi rád, že s ňou mám dcéru. Osud to jednoducho zariadil tak, že teraz nie sme spolu,” pokračoval vo svojich tvrdeniach zápasník s tým, že vždy keď bude o Monike počuť niečo zlé, tak sa jej zastane. Tiež dodal, že i napriek rozchodu má v jeho živote významné miesto. 

Makhmud Muradov s dcérkou Rumiou.
Zobraziť galériu (6)
Makhmud Muradov s dcérkou Rumiou.  (Zdroj: Instagram)

MMA zápasník prezradil, že v rodnom Uzbekistane sa teraz zdržuje viac aj preto, lebo je jeho otec vážne chorý. 

Na margo rozchodu viackrát zdôraznil, že išlo o rozhodnutie, ktoré učinili spolu s Monikou. „Dohodli sme sa, že to tak bude lepšie pre ňu i pre mňa. Mali sme nejaké problémy. Ale ako hovorím, sme úplne v pohode a vždy sa na všetkom dohodneme,” uzavrel. 

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu