Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Jojkárka s hadičkou v nose: Covid je svinstvo!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (3)
Renáta Názlerová (Zdroj: Facebook R.N.)

BRATISLAVA - Koronavírus dostihol aj jojkárku Renátu Názlerovú. Pred pár dňami skončila v nemocnici, našťastie je už doma. No jej opis priebehu choroby dokazuje, že pri covide naozaj nejde len o bežnú chrípočku.

Herečka z jojkárskej Súdnej siene sa už cíti lepšie, no stále pokračuje v liečbe. Od fanúšikov dostala množstvo podporných správ, ale aj otázok na priebeh choroby.

FOTO Jojkárka s hadičkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RN)

„Covid je svinstvo. V jeden večer, bez toho, že by mi čokoľvek predtým bolo, som pocítila ukrutné bolesti v hrudníku,” opísala začiatok ochorenia s tým, že prvý antigénový test jej vyšiel negatívne. „To už som ale mala plné dutiny a v ten deň večer už aj teplotu 38,6. Do druhého dňa sa nočné teploty vyšplhali na 39,6 a cez deň som mávala sviežich 38,5 plus–mínus. K tomu bolesti kĺbov, svalov, mihalníc. Bola som tak slabá, že som mala problém udržať sa na nohách, doslova,” napísala na sieti Instagram.

Názlerová stratila čuch aj chuť a mala problém sa normálne najesť, pretože jej bolo neustále na zvracanie. S koronavírusom bojuje už tretí týždeň a aktuálne podstupuje aj kyslíkovú terapiu. 

FOTO Jojkárka s hadičkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RN)

Našli sa samozrejme aj hlasy, ktoré na jej príklade spochybňovali očkovanie, ktoré Renáta považuje za cestu z pandémie. „Nechcem ani domyslieť, aký priebeh by u mňa covid mal, keby som očkovaná nebola. Moji milí, verím, že už to nejako dobojujem. Majte mier v skutkoch, lásku v srdci. Mám vás rada, buďte zdraví,” odkázala svojim sledovateľom. 

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu