Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PROBLÉMY známej Slovenky tri dni po pôrode: Covidový kašeľ jej TRHÁ JAZVU po cisárskom reze!

Lela Ceterová rodila COVID pozitívna. Zobraziť galériu (4)
Lela Ceterová rodila COVID pozitívna. (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Presne 1. decembra sa známy český MMA zápasník Karlos Vémola pochválil, že sa opäť stal otcom. Jeho partnerka, Slovenka Lela Ceterová mu porodila synčeka Rockyho. Mamička je COVID pozitívna, a tak komplikácie sprevádzali nielen pôrod, ale aj dni po ňom... Pri silnom kašli si musí držať jazvu po cisárskom reze!


Známa Slovenka je dvojnásobnou mamou: Dramatický PÔROD... COVID pozitívna, syna jej hneď odobrali!


Dráma nastala už krátko pred pôrodom, keď na predoperačnom vyšetrení lekári zistili, že budúca mamička je covid pozitívna. „Išla cisárskym rezom, bábätko jej hneď po pôrode odobrali. Nevieme ani váhu, ani nič,“ priznal čerstvý otecko. O pár hodín neskôr však mamička už svojho synčeka mala pri sebe. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

„Včera sa mi podarilo vstať z postele, aj keď až na tretíkrát, ale s pomocou sestričky som sa dostala do vane a osprachovala sa. Dať si sprchu je, ako keby sa človek druhýkrát narodil,“ priznala na sociálnej sieti modelka, ktorá má, našťastie, ľahší priebeh koronavírusu, no stále ju trápi silný kašeľ. A práve ten výrazne komplikuje jej stav. 

Každé zatnutie brušných svalov totiž "trhá" jej jazvu. „Mám ešte kašeľ a keď zakašlem, tak si musím držať ranu po cisárskom reze. Naozaj to bolí, ale určite to bude lepšie,“ verí čerstvá dvojnásobná mamička, ktorá si svojho malého Rockyho už včera odniesla domov. 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu