Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plačková sa zbavuje zlých spomienok: PREDÁVA luxusnú bundu, v ktorej ju ZADRŽALA POLÍCIA!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Koncom septembra sa život Zuzany Plačkovej obrátil naruby. Ona aj jej manžel René boli zadržaní elitným komandom NAKA a spoločne s ďalšími trinástimi ľuďmi putovali za mreže. Hoci bolo voči prominentným manželom vznesené obvinenie, dostali sa na vytúženú slobodu, ktorú si užívajú plnými dúškami...

Zuzana strávila niekoľko dní v cele predbežného zadržania. Celý ten čas bola oblečená v hriešne drahom outfite, v ktorom ju aj zadržali. Tvár si skrývala pod klobúčikom Dior za 790 €, na sebe mala overal značky Marine Serre za približne 500 €, tenisky Balenciaga za cca 650 € a pred dažďom ju chránila bunda z novej limitovanej kolekcie značky Louis Vuitton, ktorá môže vyjsť aj na 4500 €. Celý outfit teda dosahoval hodnotu takmer 6500 €.

Plačková sa zbavuje zlých spomienok: PREDÁVA luxusnú bundu, v ktorej ju ZADRŽALA POLÍCIA! (Zdroj: Instagram Zuzana Plačková)

Aktuálne sa však zjavne rozhodla zbaviť sa všetkého, čo jej pripomína jeden z najhorších dní v jej živote. Kráľovná slovenského Instagramu totiž predáva luxusnú Vuitton bundu. Tento krok je o to šokujúcejší, že Zuzana svoje oblečenie nezvykne predávať. Keď fanúšikovia prejavili záujem o kúpu vecí, ktoré vyradila pri sťahovaní, influencerka sa vyjadrila, že týmito luxusnými kúskami obdaruje niekoho zo svojich blízkych alebo oblečenie putuje tam, kde si ho ľudia nemôžu dovoliť. 

Teraz je však všetko inak a v súvislosti s hrubou čiarou za touto nočnou morou sa Zuzana rozhodla pre radikálny krok. Jej vyjadrenie k celej veci si môžete pozrieť vo videu vyššie! 

Zuzana Plačková sa zbavuje luxusnej bundy, v ktorej bola zadržaná.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková sa zbavuje luxusnej bundy, v ktorej bola zadržaná.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu