Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Posledná rozlúčka s Dušanom Pašekom ml. (†36): Prišli aj jeho dávne lásky... Zlomená Balúchová, aj misska Grecová!

Posledné zbohom prišli Dušanovi Pašekovi ml. dať aj jeho bývalé lásky. Zobraziť galériu (5)
Posledné zbohom prišli Dušanovi Pašekovi ml. dať aj jeho bývalé lásky. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bol to obrovský šok, keď sa v piatok 5. novembra predpoludním začala médiami šíriť správa, že generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals spáchal samovraždu. Dnes o 12:30 sa v Bratislavskom Krematóriu konala posledná rozlúčka s Dušanom Pašekom ml. (†36). Posledné zbohom mu prišlo dať obrovské množstvo ľudí, aj jeho dávne lásky.

Keď sa v piatok 5. novembra dostala na verejnosť správa o samovražde 36-ročného Dušana Pašeka ml., v šoku zostalo celé Slovensko. Najviac však tragédia bez pochýb zasiahla jeho najbližších. So zlomeným srdcom a slzami v očiach zostali aj jeho dávne lásky, ktoré dookola opakovali jediné - prečo?!

Posledná rozlúčka s Dušanom Pašekom ml. (†36): Prišlo obrovské množstvo ľudí! (Zdroj: Topky.sk)

Galéria: Posledná rozlúčka s Dušanom Pašekom ml. (†36):

Celých 11 dní po tragickej správe však jeho blízki museli nabrať silu a prísť sa s Dušanom rozlúčiť naposledy. Dnes o 12:30 sa v bratislavskom Krematóriu konal pohreb. A nechýbala na ňom ani Barbora Balúchová, ktorá s bývalým hokejistom tvorila pár rok, približne pred 10 rokmi. 

Posledná rozlúčka s Dušanom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Posledné zbohom svojej niekdajšej láske prišla dať aj Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. O ich vzťahu sme pred tromi rokmi informovali práve my, keď sme krásku nachytali, ako pred domom nastupuje športovcovi do auta. Ani ich vzťah však dlhú trvácnosť nemal a približne po roku a pol sa rozišli. 

Posledná rozlúčka s Dušanom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Obe ženy však na Dušana iné, ako dobré spomienky nemajú a správa o jeho smrti ich hlboko zasiahla. To bolo napokon vidieť aj na dnešnom pohrebe, na ktorý prišli zlomené a zarmútené. Niet divu, lúčia sa s osobou, ktorú v minulosti milovali. No prekvapením je, že hoci Pašek tvoril pár aj s ďalšími známymi Slovenkami, tie sa v Krematóriu neobjavili. 

No aj tak bolo na pietnom mieste veľké množstvo smútiacich. S Pašekom mladším sa prišlo rozlúčiť približne 150 ľudí. Časť z nich bola v smútočnej sále, no zvyšok musel kvôli pandemickej situácii zostať vonku. 

Posledná rozlúčka s Dušanom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Posledná rozlúčka s Dušanom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Barbora BalúchováDominika GrecováDušan Pašek ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu