Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farmári skoro ZINFARKTOVALI: Na statok prišli noví súťažiaci... Materialistka aj finalistka Miss Slovensko!

Farmári skoro ZINFARKTOVALI Zobraziť galériu (5)
Farmári skoro ZINFARKTOVALI (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mysleli si, že sa sa zbavili slušnej časti súperov, no teraz sú v podstate opäť na začiatku. Po tom, čo farmári stratili ovce, im hospodár Martin naznačil, že im ich vráti až v momente, keď sa o ne bude mať kto postarať. A slovo dodržal. Spolu s huňatými utečencami na Farmu priviezol aj nových súťažiacich. Pozrite sa, kto ešte zamieša karty!

Jediným mužom v novej partii je Michal Bučko z Košíc. „Na výhru mám všetky predpoklady. Ovládam prácu so zvieratami, som silný, zručný a mám aj v hlave. Farma nie je o vylihovaní! Chcem všetkým ukázať, ako vyzerá skutočná práca a potvrdiť, že zvieratá sú naozaj prvoradé,“ opísal sa pre portál farma.markiza.sk. 

Michal Bučko
Zobraziť galériu (5)
Michal Bučko  (Zdroj: TV Markíza)

Ako prvú dámu z nových súťažiacich vám predstavujeme fitnessku Michaelu Šormanovú. „Aj keď nevládzem, dokážem sa vybičovať k výkonu. Vytočiť ma dokáže hlúposť ľudí. Nedokážem klamať a robiť zlo,” prezradila a dodala, že k slzám ju vie dohnať nespravodlivosť. 

Michaela Šormanová
Zobraziť galériu (5)
Michaela Šormanová  (Zdroj: TV Markíza)

Na Farmu sa nechala zlákať aj 29-ročnú Petra Pajáková. Tá sa netají tým, že je rada v centre pozornosi, nechýba jej sebavedomie a miluje luxus. „Peniaze sú pre mňa absolútne dôležité, som materialistka,“ hovorí otvorene. 

Petra Pajáková
Zobraziť galériu (5)
Petra Pajáková  (Zdroj: TV Markíza)

Poslednou z nového štvorlístka je mladá kráska Natália Lopašovská. Ak je vám jej tvár akási povedomá, nemýlite sa. Sympatická brunetka bola finalistkou Miss Slovensko 2020. „Som bojovníčka a budem riadne bojovať. Farma bude pre mňa životná zmena,‟ povedala o sebe najmladšia z prišelcov. 

Natália Lopašovská
Zobraziť galériu (5)
Natália Lopašovská  (Zdroj: TV Markíza)

Pôvodná partia nebola z príchodu nových kolegov vôbec nadšená. Na tvárach mali silené úsmevy a neskôr sa vôbec netajili tým, že sa chcú pastierov zbaviť. Ako zareagovali, si môžete pozrieť už dnes večer na obrazovkách Markízy! 

Viac o téme: Natália LopašovskáFarma 13Petra PajákováMichaela ŠormanováMichal Bučko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu