Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka sa pochválila dcérou: Šialené meno, ale... Páni! Rastie z nej brutálna kráska

Veronika Žilková Zobraziť galériu (7)
Veronika Žilková (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - Tá sa teda vydarila! Veronika Žilková (59) patrí medzi celebrity, ktoré sú na sociálnych sieťach celkom aktívne. V týchto dňoch sa tam pochválila fotkou svojej dcéry Korduly. Tá oslávila 16. narodeniny a pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že o nej budeme ešte veľa počuť...

Veronika Žilková je v našich končinách známou herečkou. Zaujímavé však je nielen jej umelecké nadanie, ale tiež súkromie. A to má veru poriadne pestré. Sympatická blondínka je dvakrát rozvedená, jej aktuálnym manželom je od roku 2008 Martin Stropnický. Ten si ju bral v čase, keď mala päť detí. 

Veronika Žilková s manželom Martinom Stropnickým
Zobraziť galériu (7)
Veronika Žilková s manželom Martinom Stropnickým  (Zdroj: Instagram VŽ)

Najstaršiu herečkinu dcéru - Agátu Hanychovú netreba nikomu predstavovať. Blondínka mala v tom čase aj synov Vincenta a Cyrila Navrátila. Druhý spomínaný sa narodil bez bránice, ktorú mu museli transplantovať. Veronika si povedala, že keď všetko dobre dopadne, musí to Bohu nejako odplatiť. A tak si adoptovala Markétu a Honzíka. 

Žilkovej a Stropnickému sa v roku 2005 narodila dcéra, ktorej dali netradičné meno Kordula. O dva roky neskôr porodila syna Melichara. Ten však necelých 200 dní po narodení zomrel kvôli vrodenej vade. 

V uplynulých dňoch Veronika nasmerovala pozornosť k milovanej dcére Kordulke. Tá totiž oslávila 16. narodeniny. Herečka pri tej príležitosti zverejnila na Instagrame jej fotku. A chvály od priateľov a priaznivcov nemajú konca-kraja. Nuž, právom. 

Kordulka ako rozkošné malé dievčatko...
Zobraziť galériu (7)
Kordulka ako rozkošné malé dievčatko...  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Veronika ŽilkováKordula Stropnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu