Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zásah polície aj záchranky: Zagorová skončila v nemocnici!

Štefan Margita a Hana Zagorová Zobraziť galériu (3)
Štefan Margita a Hana Zagorová (Zdroj: TASR)

PRAHA - V utorok v noci sa v byte speváčka hany Zagorovej udiala dráma. Na mieste zasahovala záchranná služba aj polícia. Speváčka bola nakoniec hospitalizovaná v nemocnici a jej manžel okamžite zrušil plánovaný koncert na Slovensku.

Spevák Štefan Margita v utorok odcestoval do Košíc, kde mal mať v stredu skúšku s filharmóniou a vo štvrtok mal odohrať veľkolepý koncert pri príležitosti svojich nedávnych 65. narodenín. Bohužiaľ, na východ Slovenska dostal nepríjemné správy. 

Koncert sa zrušil. „Pan Margita sa dozvedel zlú správu, tak sme dnes museli narýchlo odletieť z Košíc domov. Prečo, to vám povedať nemôžem,” povedal v stredu Blesku Margitov kolega Michal Kindl. 

Zásah polície aj záchranky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako české médiá zistili, medzi 22. hodinou a polnocou v byte Zagorovej a Margitu zasahovala záchranná služba aj polícia. Speváčku následne previezli do nemocnice. Najprv nebolo jasné, v akom je stave, neskôr prostredníctvom svojho manžela zaslala Blesku vyjadrenie. 

„V dôsledku pretrvávajúcich zdravotných problémov bola speváčke Hane Zagorovej odporučená niekoľkodenná hospitalizácia v nemocnici. Lekári pracujú na jej rekonvalescencii a speváčka z nemocničného lôžka odkazuje svojim priaznivcom:

Moji milí, od včerajšieho večera som v nemocnici, pretože môj zdravotný stav sa nelepšil a pretrvávali ťažkosti spojené s postcovidovým syndrómom. Páni doktori, a vlastne úplne všetok personál, robia všetko, aby som bola zas v poriadku. Verím, že je všetko na dobrej ceste a teším sa na vás.”

Nezodpovedanou otázkou ale zostáva, prečo na mieste zasahovala aj polícia. 

Zásah polície aj záchranky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

 

Viac o téme: Hana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu