Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Honzík Novotný a sexica z Markízy už nie sú spolu!

Honzík Novotný a Martina Jendrušáková viac netvoria pár! Zobraziť galériu (8)
Honzík Novotný a Martina Jendrušáková viac netvoria pár! (Zdroj: Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Len pred pár mesiacmi sme na Topkách informovali o vzťahu najznámejšieho televízneho milionára Honzíka Novotného (41) a účastníčky markizáckej reality šou Pláž 33 Martiny Jendrušákovej (30). Zdanlivá idylka však v ich súkromí netrvala dlho a... Ako sa nám podarilo zistiť, dvojica už netvorí pár!

O vzťahu Honzíka Novotného a Martiny Jendrušákovej sme na Topkách informovali v novembri minulého roka. To však dvojica tvorila pár už nejaký ten piatok. Celkovo spolu randili celé dva roky. No ako sa nám podarilo zistiť, ich spoločným romantickým chvíľam je koniec. 


Milionár Honzík Novotný po manželkinej nevere: Zbalil sexicu z markizáckej reality šou Pláž 33... Pamätáte si ju?!


Od zdroja sme sa dozvedeli, že pár už netvoria. Dokonca to vyzerá tak, že bývalá účastníčka markizáckej reality šou Pláž 33 si za Honzíka stihla nájsť aj náhradu. „Rozišli sa. Martina má mať dokonca nový vzťah,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja. 


Paroháč Honzík Novotný z Nevesty pre milionára: Manželka ho podviedla s kamarátom!


Najznámejší televízny boháč, ktorý si v roku 2006 hľadal manželku v reality šou Nevesta pre milionára, doposiaľ šťastie v láske príliš nemal. Najväčšou ranou pre neho bol jednoznačne rozvod v roku 2019 so Slovenkou Monikou, ktorá mu nasadila parohy. A to rovno s rodinným priateľom. 

Spoločným romantickým chvíľam Honzíka Novotného a Martiny Jendrušákovej je koniec. Dvojica sa rozišla po 2 rokoch vzťahu.
Zobraziť galériu (8)
Spoločným romantickým chvíľam Honzíka Novotného a Martiny Jendrušákovej je koniec. Dvojica sa rozišla po 2 rokoch vzťahu.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: Jan NovotnýMartina Jendrušáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu