Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pohľad na Kandráčovu ženu vyráža dych: Kedysi blonďavá sexi kočka, dnes...

Ondrej Kandráč Zobraziť galériu (7)
Ondrej Kandráč (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - ...stále rovnako krásna! Ondrej Kandráč (43) sa môže pochváliť nielen úspešnou kariérou, ale ukážkové je aj jeho súkromie. Svoj podiel na tom nepochybne má i jeho sympatická manželka Erika, ktorá mu porodila tri deti. Dvojica si v uplynulých dňoch pripomenula výročie sobáša a pri pohľade na fotky zo svadby a súčasné zábery treba uznať, že pribúdajúce roky im len prospeli.

Hudobník a moderátor Ondrej Kandráč sa s fanúšikmi ochotne delí o momentky a radosti zo svojho súkromia. Bodaj by nie! Staršie deti - Ondrík a Emka kráčajú v jeho šľapajách. Nepochybne veľa radosti im každý deň prináša aj najmladšie dieťatko - dcérka Mária, ktorá prišla na svet v lete minulého roka. 

Galéria: Ondrej Kandráč má takúto krásnu rodinu.

Kandráčovci mali v týchto dňoch krásny dôvod na oslavu. Ako Ondrej fotkou na sociálnej sieti Instagram prezradil, s manželkou Erikou si pripomenuli jeden z najkrajších okamihov ich života. „V dobrom aj v zlom... Alebo trochu romantiky. Práve v dnešný deň, ale pred 13 rokmi sme si povedli svoje áno," napísal k záberu hudobník. 

Fanúšikovia zahrnuli dvojicu gratuláciami. A sympatická Erika si vyslúžila aj komplimenty. Nečudo. O pár dní oslávi 39. narodeniny, ale z pribúdajúcich rokov si nemusí robiť žiadne vrásky. 

Pri porovnaní so svadobnou fotkou je viditeľné, že Kandráčová žena dnes volí skôr prirodzenosť. Zmenila aj farbu vlasov. Výraznu blond nahradila prirodzenejším odtieňom. Treba ale dodať, že na šarme a sexepíle jej to vôbec neubralo.

FOTO: Takto vyzerali Erika a Ondrej Kandráčovci v deň svojej svadby. 

 

FOTO: Erika a Ondrej Kandráčovci tvoria veľmi sympatický pár. V týchto dňoch oslávili 13. výročie svojej svadby. 

 

Viac o téme: Ondrej KandráčErika Kandráčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu