Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenská návrhárka zúri: Neverila vlastným očiam... Ukradli jej modely!

Janka Pištejová Zobraziť galériu (4)
Janka Pištejová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Meno Jana Pištejová netreba nikomu predstavovať. Talentovaná brunetka patrí medzi naše najznámejšie módne návrhárky a jej modelmi sa pýši aj mnoho známych Sloveniek. Už dávno sa však nevenuje len prepracovaným šatám. Na výber má aj množstvo iných kúskov, lenže práve to niekto nedávno poriadne využil!

Na internete sa totiž objavila stránka, kde si záujemkyne môžu zakúpiť napríklad čipkovaný župan. Dotyčná stránka dokonca rovno uvádza, že ide o kúsok z Pištejovej dielne. Lenže je to číre klamstvo a to, čo kupujúcim príde (ak vôbec niečo), okolo Janinho originálneho modelu ani nešlo. 

Podvodný web však používa jej meno, fotografie županu a aby toho nebolo málo, záujemkyne láka aj obrovskú zľavu. Na celú vec upozornila Jana na svojom profile na Instagrame. „Táto podvodná stránka nám ukradla z webu fotky a ponúka naše produkty. Nenechajte sa oklamať, žiaden náš produkt od nich nedostanete! Len z vás vytiahnu peniaze,” uviedla Pištejová s tým, že jej modely sa predávajú iba na jej oficiálnej stránke. 

Jana nemohla uveriť tomu, že jej diela sa predávajú na podvodných eshopoch.
Zobraziť galériu (4)
Jana nemohla uveriť tomu, že jej diela sa predávajú na podvodných eshopoch.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Na 72% zľavu z županu dokonca nelákajú len slovenských či českých kupujúcich, stránka má vraj aj iné jazykové verzie. Podvodníci si dokonca dali záležať až tak, že na predaj ponúkajú veľkosti, ktoré sama návrhárka ani nevyrába. Napríklad XXXL. „Nemáme ich v sortimente,” vysvetlila nahnevaná návrhárka a dodala, že ide o obyčajné okrádanie. Vyzvala preto ľudí, aby sa nenechali oklamať. 

Viac o téme: Jana Pištejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu