Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Celebritami milovanú Slovenku HNUSNE OKRADLI: Chúďa, začína celkom od nuly!

Jana Pištejová Zobraziť galériu (6)
Jana Pištejová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Tak toto je nepríjemné! Jana Pištejová patrí medzi slovenskými módnymi návrhármi medzi špičku a jej tvorbu milujú mnohé celebritné krásky. Viaceré z nich sa teraz zmobilizovali, aby jej pomohli v ťažkých časoch, ktorými si teraz prechádza. Návrhárku totiž okradli!

Zlatica Puškárová, Jasmina Alagič Vrbovská, Soňa Skoncová, Erika Judínyová, Mária Zelinová, či Andrea Verešová sú len výberom zo žien, ktoré naplno dôverujú návrhárke Jane Pištejovej. Jej tvorba je totiž medzi zástupkyňami nežného pohlavia ozaj obľúbená. 

Jana Pištejová so svojimi modelkami.
Zobraziť galériu (6)
Jana Pištejová so svojimi modelkami.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Jedným z nástrojov, ktorý Pištejová pri svojej propagácii využíva, je aj propagácia prostredníctvom sociálnych sietí. Nuž, a práve tam v uplynulých dňoch narazila na problém. Ktosi jej totiž instagramový účet, kde mala množstvo followerov, ukradol. Nevedno, koľko ich mala... Avšak súdiac podľa toho, že na facebooku ich má 32-tisíc, je zrejmé, že to nebolo málo. 

„Po polnoci mi začali prichádzať podivné správy a ráno som si našla niekoľko správ aj nefunkčné profily so všetkými platobnými a súkromnými údajmi. Prišla mi dokonca správa o navýšení finančného limitu, ktorý som nikdy nenastavila. Banku som ošetrila a zablokovala už štvrtú kreditnú kartu tento rok,” uviedla na margo nepríjemností návrhárka. 

Ako sama dodala, je realistka a naplno si uvedomuje, že sa k svojmu ukradnutému účtu už možno nedostane. A tak si vytvorila nový, kde musela začať zháňať followerov od nuly. Nový instagramový profil návrhárky Jany Pištejovej nájdete TU. 

Viac o téme: Jana Pištejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu