Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúca ZMENA v Talente: Ostrieľaná moderátorka SKONČILA... Nahradí ju Jasmina Alagič!

Lujza Gajarová Schrameková v Talente skončila. Zobraziť galériu (6)
Lujza Gajarová Schrameková v Talente skončila. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj už niekoľko týždňov avizuje, že na jeseň na svoje obrazovky prinesie ďalšiu sériu šou Česko Slovensko má talent. No hlási aj jednu veľkú zmenu. Posledné dva ročníky uvádzala moderátorská dvojica Lujza Gajarová Schrameková (38) a David Gránský (29). No prvá zo spomínaných si už ďalšie časti nezamoderuje - v projekte skončila. Nahradiť ju má Jasmina Alagič (31)!

Šou Česko Slovensko má talent je pre televíziu osvedčeným ťahákom. A plánuje ju svojim divákom priniesť aj tento rok - už na jeseň sa Slováci môžu tešiť na novú sériu. No tú nebude moderovať stará známa dvojica. Najnovšie informácie hovoria o tom, že na poste moderátorov príde k výraznej zmene.

VIDEO: Pozrite si rozhovor s Lujzou Garajovou Schramekovou o jej prvých dojmoch z moderovania Talentu

rozhovor Lujza Schramekova Talent

Herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorá po boku českého kolegu Davida Gránského moderovala posledné dva ročníky, sa viac v talentovej šou objavovať nebude. Televízia Joj totiž informovala, že novou moderátorkou, ktorá ju nahradí po boku známeho Čecha, je Jasmina Alagič Vrbovská.

„Jasmina padla ako jasná voľba. S kreatívnym tímom a vedením televízie sme sa zhodli, že je naším najlepším výberom,“ vyjadril sa režisér šou Jeffo Minařík. Podľa informácií, ktoré priniesol Nový čas, má byť dôvodom fakt, že má talent zabaviť divákov. A to je jeden z hlavných pilierov šou. Tvorcovia si sľubujú, že s Davidom vytvoria vtipnú moderátorskú dvojicu.

Na novú výzvu sa teší aj samotná Jasmina. „Šou Česko Slovensko má talent som vždy milovala. S obdivom k ľuďom som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen,“ priznala brunetka. 

Jasmina Alagič je novou moderátorkou šou Česko Slovensko má talent.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič je novou moderátorkou šou Česko Slovensko má talent.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Jasmina Alagič bude Talent moderovať po boku Davida Gránského.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič bude Talent moderovať po boku Davida Gránského.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu