Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Hra sa zmenila na peklo: Súťažiaci v Bez servítky v plameňoch… Toto nie je sranda!

Večerný program sa zmenil na peklo. Zobraziť galériu (5)
Večerný program sa zmenil na peklo. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Ani tento týždeň na obrazovkách Tv Joj nechýba kuchárska šou Bez servítky. Dnes svoje kulinárske umenie predvedie mladá mamička na materskej Eva Hrivňáková (23). No a práve ona sa večer postará o poriadne horúce chvíle jednému zo svojich súperov. Jej program sa zmenil na hotové peklo!

Je dobrým zvykom, že po každej súťažnej večeri kuchári pre svojich hostí pripravia ešte nejaký program. Mamička na materskej dovolenke Eva to však poňala pomerne drsne. Svojim súperom totiž zviazala oči a do misiek im pripravila ochutnávky, ktoré mali pomenovať. 

VIDEO: Mário Praženec zjedol najštipľavejšiu chili papričku na svete

Riskantný program v Bez servítky: Súťažiacemu takmer museli volať záchranku! (Zdroj: Tv Joj)

Jednému z nich - konkrétne hudobníkovi Máriovi Pražencovi, však pripravila hotové peklo. Dala mu totiž chili papričku, ktorá sa svojou pálivosťou zapísala dokonca do Guinessovej knihy rekordov. Išlo o Carolinu Reaper, ktorá je považovaná za najštipľavejšie chili na svete. Môže totiž dosahovať vyše 2 miliónov bodov na Scovilleho stupnici.

VIDEO Hra sa zmenila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

No a nič netušiacemu ochutnávačovi stačila jediná kvapka na jazyk a ten sa ocitol v plameňoch. „Vodu! Rýchlo vodu! Toto nie je sranda, daj mi mlieko alebo niečo!“ kričal hudobník, zatiaľ čo sa hostiteľka dobre zabávala. „Dúfam, že nemáš alergiu na štipľavé a na papričky,“ opýtala sa po všetkom Eva. 

„Zrazu som len zachytil nejaké dávenie a kašľanie a kadečo, tak niečo nie je v poriadku... Až potom mi napadlo, že tam bude niečo veľmi, veľmi pikantné,“ opísal situáciu ďalší zo súperov. „Ja som sa aj bála, či z toho nebude nejaký prúser, lebo však vyzeral všelijako, či náhodou nejakú políciu alebo sanitku nebude volať,“ dodala Eva, ktorá mala program na svedomí. No našťastie všetko dobre dopadlo. Celú situáciu si môžete pozrieť vo videu vyššie!

VIDEO Hra sa zmenila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu