Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhla hospitalizácia! Režisér Juraj Jakubisko skončil v nemocnici

Juraj Jakubisko Zobraziť galériu (4)
Juraj Jakubisko (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Nečakané zdravotné komplikácie! Juraj Jakubisko (82) a jeho manželka Deana (62) sú v súvislosti s pandémiou COVID-19 mimoriadne opatrní. Legendárny režisér totiž vzhľadom na vek i po transplantácii srdca patrí do rizikovej skupiny. V uplynulých dňoch však autor obľúbenej Perinbaby skončil pripútaný na nemocničné lôžko.

Koronavírus uväznil v domácnostiach mnohých jedincov. Neľahkej situácii sa museli prispôsobiť aj Juraj Jakubisko a jeho manželka Deana. „On má umelo zníženú imunitu, aby mohol s tým srdiečkom žiť. Je to veľmi vážna situácia. Boli sme celý čas doma a s okolím sme sa snažili stretávať čo najmenej,” uviedla herečka pre portál expres.cz. Nákaze sa im našťastie darí vyhýbať. 

Avšak podľa informácií portálu ahaonline.cz je Jakubisko už pár dní hospitalizovaný v pražskom Inštitúte klinickej a experimentálnej medicíny. Podľa tvrdení jedného z pacientov, ktorý sa tam so slávnym režisérom stretol, má Jakubisko problémy s obličkami. „Verím, že už čoskoro bude lepšie,” povedala k tomu stroho Deana, pričom o detailoch hovoriť nechcela. Maestrovi aj my prajeme skoré uzdravenie!

Juraj Jakubisko s manželkou Deanou.
Zobraziť galériu (4)
Juraj Jakubisko s manželkou Deanou.

Viac o téme: Juraj Jakubisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu