Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Andreu Verešovú si po pikantných videách zastala jediná kamarátka: TOTO ma zaráža!

Toto doteraz neurobil nikto známy! Zobraziť galériu (4)
Toto doteraz neurobil nikto známy! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Najkrajšie sviatky v roku boli v rodine Andrey Verešovej poriadne perné. Na verejnosť sa dostali pikantné videá, z ktorých sa stal taký virál, že vôbec nie je potrebné rozpitvávať, o čo išlo. Snáď ešte horšia ako spomínané zábery bola reakcia verejnosti...

Nechutné poznámky, posmešky či nálož vulgarizmov. Tým všetkým si Andrea musela za posledné obdobie prejsť. Neušetrili ju dokonca ani kolegyne z modelingu. Teda minimálne jedna. Ako sme pred pár dňami informovali, do Verešovej si kopla aj Simona Krainová.

Galéria: Andrea Verešová

Pred časom sa šuškalo o tom, že dámy k sebe nemajú práve blízko, no ony to potom jedna radosť vyvracali a vyzeralo to tak, že medzi nimi nejaké to priateľstvo predsa len existuje. Lenže to, akým spôsobom si Simona z Andrey robila srandu pred svojimi fanúšikmi na Instagrame, sa na kamarátstvo nepodobá ani zďaleka. 

Modelka Andrea Verešová má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

Verešovej sa doposiaľ nezastal nikto verejne známy. Našlo sa síce zopár jej priaznivcov, ktorí sa verejný lynč snažili zastaviť a argumentovali, že aj keby boli videá skutočné, podobné majú v sokromných archívoch mnohí ľudia, no to bolo všetko. A veľmi to nepomohlo. Lenže táto situácia už viac nenechala chladnou jej kamarátku Janu Pištejovú. 

Janka Pištejová nezaváhala a za svoju kamarátku Andreu sa postavila.
Zobraziť galériu (4)
Janka Pištejová nezaváhala a za svoju kamarátku Andreu sa postavila.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Módna návrhárka sa rozhodla svoju dlhoročnú priateľku obhájiť a urobila tak ako jediná osobnosť zo šoubiznisu. „Nikto si nezaslúži to, čím si nedávno prešla Andrea. Ľudská zloba je nesmierna. Závisť, škodoradosť... Rozmýšľam, či sa vôbec niekto Andrey verejne zastal a podporil ju. A to ma zaráža. Nikdy neviete, či sa niečo podobné nabudúce nestane vám,” vyjadrila sa od srdca. 

„Pre mňa si a vždy budeš ikona, zdroj inšpirácie a v neposlednom rade kamarátka, s ktorou to ťaháme skvelých 9 rokov, čo sa poznáme a rešpektujeme,” napísala ešte Jana Pištejová v závere svojho príspevku, ktorý zverejnila na Facebooku. A o tom, že ide o mimoriadne pekné gesto, snáď netreba ani diskutovať. 

Viac o téme: Andrea VerešováJana Pištejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu