Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka chcela pochváliť svoju kolegyňu: Smutná reakcia a potom... Veľké ospravedlnenie fanúšikom!

Veľké ospravedlnenie fanúšikom! Zobraziť galériu (4)
Veľké ospravedlnenie fanúšikom! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Umelci majú na svojich kontách mnohých fanúšikov, ktorí ich podporujú a vďaka sociálnym sieťam sledujú každý ich krok. No a výnimkou nie je ani Dominika Kavaschová, hviezda markizáckych Oteckov. Tú jej priaznivci pravidelne zasypávajú správami, lenže až doteraz si neuvedomila jednu zásadnú vec...

Väčšina z nás má svoj idol a pokiaľ niekomu naozaj fandíte, skontaktovať sa s ním je takým malým splneným snom. Dnes už je to vďaka sociálnym sieťam omnoho jednoduchšie. Stačí si človeka vyhľadať a ťuknúť na odoslanie správy. Ibaže nie všetci majú to šťastie, že sa aj dočkajú odpovede. Dôvod je úplne jednoduchý. 

Umelcom denne chodí množstvo takýchto odkazov a pokiaľ si chcú užiť aspoň trošku osobného života a nestráviť večnosť nad mobilom, odpovedať všetkým skrátka nestíhajú. To si najnovšie vyskúšala aj Dominika Kavaschová.  Tá má na svojom profile na Instagrame viac ako 140-tisíc sledovatelov, pričom už niekoľkokrát spomenula, že dostáva naozaj veľké množstvo správ.

Dominika Kavaschová sa ospravedlnila fanúšikom
Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová sa ospravedlnila fanúšikom  (Zdroj: Instagram D.K.)

A jednu takú sama poslala. Hviezda Oteckov sa snažila skontaktovať s istou hereckou kolegyňou, ktorú chcela podporiť. Zaujal ju jej herecky výkon, ktorý ju očaril až natoľko že sa rozhodla napísať jej správu. „Hrá v jednom seriáli, ktorý sa mi strašne páčil a keďže má o polovicu menej sledovateľov ako ja, tak som jej s takou malou dušičkou napísala, že hrala fantasticky a že jej držím palce - a ona mi neodpísala,” uviedla Kavaschová. 

Z "nijakej" reakcie zostala smutná, no ako priznala, vďaka tomu si ona sama niečo uvedomila a rozhodla sa všetkým svojim priaznivcom ospravedlniť. „Ja som si uvedomila, aké to je, keď vy mi píšete a ja vám neodpíšem a chcem sa vám všetkým veľmi, veľmi ospravedlniť. Ona zrejme dostáva tiež tak veľa správ ako ja a proste sa to nedá, to by som musela byť celé dni na mobile a odpisovať. Každopádne vnímam vaše správy a veľmi sa z nich teším. Aj keď neodpíšem, som za to veľmi vďačná,“ odkázala Dominika fanúšikom, ktorí si tak snáď tiež uvedomili, že byť na druhej strane tiež nie je také jednoduché. 

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu