Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská playmate prehovorila: K Vémolovi sa vrátila, lebo... To snáď nemyslí vážne!

Lela Ceterová a Karlos Vémola Zobraziť galériu (3)
Lela Ceterová a Karlos Vémola (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - Lela Ceterová a Karlos Vémola opäť tvoria pár. Dokonca sa na narodeniny svojej dcéry zasnúbili. Budúca nevesta teraz prezradila, prečo sa vlastne k zápasníkovi vrátila...

Lela Ceterová si po kríze vo vzťahu minulý rok zbalila kufre a aj s dcérkou Lili odišla do Bratislavy. Karlos Vémola jej vraj bol neverný. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

Po nejakom čase tvrdila, že má novú lásku, no šlo zrejme len o nešikovnú reklamu na kvetinárstvo. Pretože len pár dní po tomto tvrdení sa už playmate a zápasník chválili, že ich rodinka je opäť pokope. Dokonca sa konali zásnuby! 

„Starý rok sa zavŕšil skvele, ako Karlosovým víťazstvom, tak naším návratom s Lilinkou k nemu alebo zásnubami,. Všetko je tak, ako má byť. Teším sa na to, čo nás všetko tento rok čaká. Máme toho pred sebou veľa,” vyhlásila pre Extra.cz blondínka. 

Slovenská playmate prehovorila: K
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Podľa vlastných slov je aktuálne veľmi šťastná a obaja sú spokojní. „Najdôležitejšie je, že sme ako rodina zase spolu. Nie je nič podstatnejšie,” tvrdí Lela. 

A prečo sa vlastne k bývalému priateľovi vrátila? „Počas nášho odlúčenia mi najviac vadila samota. Boli sme zvyknutí na to byť pohromade a zrazu to nebolo. A Lilinka ešte nerozpráva, tak som nemala veľmi s kým komunikovať. Na Karlosa som už bola zvyknutá, tak mi veľmi chýbal. Aj on rýchlo pochopil, že byť v dome sám nie je úplne fajn,” opísala svoje dôvody blondínka. Nuž, snáď im tá komunikácia tentoraz vystačí na dlhé roky... 

Slovenská playmate prehovorila: K
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LC)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu