Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Promi KRÁDEŽ: Slávnemu superstaristovi vybielili auto… Prišiel o veci za 100-tisíc!

Ben Cristovao prišiel na sviatky o techniku za 100-tisíc. Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao prišiel na sviatky o techniku za 100-tisíc. (Zdroj: Instagram B.C.)

PRAHA - Aj na exsuperstaristu Bena Cristovaa (33) čakalo pred sviatkami nepríjemné prekvapenie. Už vtedy na Instagrame informoval, že sa stal obeťou zlodeja. Ten mu vykradol auto... No a spevák najnovšie prezradil, o čo všetko prišiel. Boli to osobné veci v hodnote viac ako 100-tisíc českých korún!

Po viacerých známych tvárach, ktoré sa v poslednom období museli pasovať s nepríjemnosťami, sa im nevyhol ani Ben Cristovao. O tom, že mu vykradli auto, informoval na svojom profile na sociálnej sieti už pred časom. Čo všetko mu vzali, však špecifikoval až v rozhovore pre talkshow Prostor X.

Galéria: Ben Cristovao

„Mal som tam úplne všetko. Kopec techniky, notebook, iPad, kamery, vozidlo, ktoré milujem a kopec rozrobenej hudby,“ vymenoval Ben veci, o ktoré rukami dlhoprstých prišiel. Vznikla mu tak škoda v hodnote viac ako 100-tisíc českých korún.

Zaujímavosťou však je, že hudobník sa na zlodejov nehnevá. „Stratil som pojem o realite, že ľudia sú čím ďalej zúfalejší a robia zlé veci. Keď som si uvedomil, že som o všetko prišiel, že na 99 percent sa mi tie veci nevrátia, tak mi došlo, že to pre mňa bola cenná lekcia. Odpustil som ľuďom, čo ma okradli,“ tvrdí Cristovao.

Viac o téme: SuperStarBen Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu