Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvia Kucherenko mení svoj výzor: Nebaví ma byť sexi... Vyzretí muži to ocenia!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Život Silvie Kucherenko je v poslednom období poznačený zmenami. Výrazne zmenila svoj výzor a snaží sa byť čo najprirodzenejšia na rozdiel od minulosti. Vraj ju už nebaví byť prvoplánovo sexi... a vyzretí muži, čo si vážia ženy, to podľa nej ocenia.

Silvia Kucherenko si pred časom dala zmenšiť pery a stretla sa s veľmi pozitívnymi reakciami. Potom prišli na rad umelé vlasy, ktorých sa tiež zbavila. Naposledy si zas dala upraviť obočie, ktoré mala vytetované – aj to chce mať prirodzenejšie. 

Silvia Kucherenko mení svoj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Samozrejme, ľuďom vŕta v hlave, prečo sa zrazu Silvia rozhodla pre úplne nový štýl. V októbri priznala, že existuje muž, ktorý ju robí šťastnou a niektorí si to spájajú práve s ním. Nový muž – nový výzor. „Ja som nikdy nič kvôli mužom nerobila. Ale kvôli tomu, že ma už nebavilo byť prvoplánovo sexi,” uviedla najnovšie blondínka na sieti Instagram. 

Zdá sa teda, že žena, ktorá si predtým doslova zakladala na neprirodzenosti a úpravách zovňajšku, úplne zmenila názor. „Jasné, žena by mala byť upravená a starať sa o seba, ale upútať by mala niečím iným,” hovorí dnes Kucherenko, podľa ktorej výzorom upúta žena len prvoplánových mužov. 

Galéria: Silvia Kucherenko

A takých ona nechce. „Ja mám rada mužov, ktorí sú inteligentní, úspešní, charizmatickí a vážia si ženu. To dokážu len muži vyzretí a takí, čo presne vedia, čo chcú. Všetko ostatné je bullshit,” uzavrela. Snáď teda presne takého má po svojom boku. Uvidíme, dokedy ho vydrží tajiť... 

Silvia Kucherenko mení svoj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu