Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gottová napísala šokujúcu knihu o Karlovi: Rana pod pás... Stiahli ju z predaja!

Karel Gott s dcérou Dominikou Zobraziť galériu (3)
Karel Gott s dcérou Dominikou (Zdroj: Dominika Gottová/Poslední roky s Karlem)

PRAHA - Tá najšokujúcejšia informácie je už vonku! Dominika Gottová tvrdí, že po jej otcovi Karlovi Gottovi zostal okrem dcér aj maloletý syn. Vo svojej knihe Poslední roky s Karlem však údajne prezrádza aj ďalšie nepríjemné informácie. A jedno z kníhkupectiev za zvláštnych okolností tento titul zrazu z predaja stiahlo.

Dominika Gottová už začala v Česku predávať svoju knihu. Lenže tento týždeň zvolala tlačovú konferenciu, aby oznámila, že jedno z kníhkupectiev vyradilo titul z predaja. 

Karel Gott so svojím údajným synom
Zobraziť galériu (3)
Karel Gott so svojím údajným synom  (Zdroj: archiv redakce Poslední roky s Karlem)

Zákazníkom pritom predavači údajne tvrdia, že knihu stiahlo samotné vydavateľstvo. „Nie je pravda, že je kniha stiahnutá! Môj vydavateľ ma informoval, že žiadny taký pokyn nedal. nevydal ho ani distribútor knihy. Neprebehlo žiadne súdne pojednávanie, kniha teda nie je zakázaná. predajcovia tvrdia, že im pokyn prišiel e-mailom. Do tejto chvíle sme ale nedostali odpoveď, kto je autorom e-mailu a na základe čoho je kniha stiahnutá,” citoval Dominikino vyhlásenie z brífingu portál iDnes.cz. 

Ako Gottova dcéra pripomenula, kniha je plná bolestivej pravdy a vie si predstaviť, kto stiahnutie knihy zariadil. „Je neprípustné, aby bola týmto spôsobom obmedzovaná sloboda slova. Som pripravené sa s celým tímom brániť aj právnymi krokmi. Tuším, kto za celou situáciou stojí,” povedala Dominika. „Pravdivé slová nebývajú príjemné a príjemné slová nebývajú pravdivé. Pravda proste rodí nenávisť,” odkázala tým, ktorí predaj jej knihy v tejto konkrétnej sieti zastavili. 

Gottová napísala šokujúcu knihu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Dominika Gottová/Poslední roky s Karlem)

 

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu