Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský moderátor sa stal otcom: FOTO Ten jeho výraz je rozkošný!

Ivan Binďo Bindas Zobraziť galériu (3)
Ivan Binďo Bindas (Zdroj: Instagram marrynka17)

BRATISLAVA - Privítal svoje prvé dieťa! Moderátor Ivan Binďo Bindas je už otcom. Jeho manželka mu porodila syna, ktorý dostal meno, ktorého nositeľom je aj známy slovenský hokejista. Pozrite na to rozkošné bábätko.

Minulý rok v lete sa moderátor Ivan Binďo Bindas oženil s priateľkou Majkou a po roku už oznamovali, že očakávajú bábätko. Už začiatkom decembra odpočítavali dni, kedy sa ich malý poklad vypýta na svet...

Slovenský moderátor sa stal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)

Galéria: Ivan Binďo Binďas s manželkou Majkou

Dňom D sa nakoniec stal piatok 11. decembra. Ako moderátor informoval, zažil niečo, čo sa nedá opísať slovami. „V týchto neveselých časoch, ktoré nevedno kedy skončia, nám naše životy presvetlilo 3240 gramov a 49 centimetrov lásky a šťastia,” ohlásil príchod nového člena rodiny. 

„Vitaj v tejto džungli, Branko (nie Branislav), a želáme ti šťastný, zdravý a plnohodnotný život,” privítal Ivan svojho syna, ktorého chce učiť pokore a férovosti. „Naučíme ho, aby bol k ľuďom dobrý a tolerantný, aby rozdával radosť a lásku nielen nám,” dodal moderátor, ktorý zverejnil aj fotografiu. Pozrite, aký je jeho synček rozkošný, keď pozerá na svojho otecka. 

Slovenský moderátor sa stal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IB)

Viac o téme: Ivan Binďo Bindas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu