Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľká zmena slovenskej Miss 2004: Kedysi cudná hanblivka a dnes... FOTO Vytasila bomby aj podprsenku!

Veľká zmena slovenskej Miss 2004! Zobraziť galériu (6)
Veľká zmena slovenskej Miss 2004! (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Pamätáte si na Miss Slovensko z roku 2004, krásnu Máriu Sándorovú? Brunetka z obce Čaňa všetkých zaujala nielen svojou krásou, ale aj vyžarovaním, skromnosťou, pokorou a cudným pôsobením. Po 16-tich rokoch sa však toho veľa zmenilo. Pozrite sa, ako vie provokovať!

Mária v roku 2004 prevalcovala svoju konkurenciu, a tak sa stala kráľovnou krásy. Po tomto úspechu sa Sándorová vydala za hokejistu Martina Barteka (40) a porodila mu dvoch spoločných potomkov - dcérku Mariah a syna Maxima. Jej život zrazu vyzeral ako vystrihnutý z rozprávky o Popoluške. Ich vzťah ale napokon skrachoval, nasledoval rozvod a deti zostali v starostlivosti matky.

Galéria: Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová

Tmavovlasá kráska sa ešte tento rok v marci posťažovala, že sa s niekdajším vrcholovým športovcom doťahujú o alimenty, keďže Bartek požadoval zníženie ich výšky. Bývalá kráľovná krásy začala byť trošku aktívnejšia na sociálnych sieťach, na Instagrame má zverejnených niekoľko fotografií, no a človek by si povedal, že po 14-tich rokoch sa veľmi nezmenila. Stále vyzerá perfektne a mimoriadne mladistvo, hoci je dvojnásobnou mamičkou. 

Mária Sándorová už nie je hanblivkou ako kedysi. Slovenská kráska zverejnila záber s naprataným výstrihom.
Zobraziť galériu (6)
Mária Sándorová už nie je hanblivkou ako kedysi. Slovenská kráska zverejnila záber s naprataným výstrihom.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Čo sa však na Máriu z minulosti nepodobá, sú jemne provokatívne zábery. Na niekoľkých z nich pózuje v topoch s pomerne hlbokým výstrihom a najnovšie sa pochválila ešte viac sexi fotkou. Sándorová si urobila selfie v obtiahnutom tope, z ktorého jej vykúka slušná časť poprsia, nehovoriac o čipkovanej podprsenke. O jej hanblivosti už teda veľmi reč byť nemôže, no povedzme si na rovinu, niektoré bývalé missky sa objavujú aj na erotickejších záberoch. Ibaže na to sme si už asi všetci zvykli. 

Viac o téme: Mária SándorováMiss Slovensko 2004
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu