Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rok od smrti Moniky Potokárovej (†27): Tajné miesto posledného odpočinku.... Spomienkový Instagram!

Monika Potokárová si pred rokom siahla na život. Zobraziť galériu (6)
Monika Potokárová si pred rokom siahla na život. (Zdroj: Facebook SND)

KOŠICE - Uplynul už rok, čo blízkych a verejnosť šokovala správa o samovražde mladej talentovanej herečky Moniky Potokárovej (†27). Úspešnú umelkyňu zo Slovenského národného divadla pochovali začiatkom decembra, miesto jej posledného odpočinku však nikde nefiguruje. No napríkald na Instagrame nájdete jej spomienkový profil!


Smutné výročie samovraždy Moniky Potokárovej (†27): Hviezda Oteckov si zaspomínala... Slová, z ktorých mrazí!


Monika Potokárová mala pred sebou veľkú a úspešnú kariéru. Každý, kto ju poznal, sa zhodoval, že bola obrovským talentom. O tom svedčí napokon aj zoznam jej hereckých úloh, ktoré každú sezónu stvárňovala v Slovenskom národnom divadle. Čo sa v osudný moment stalo, sa už nedozvieme... 

Galéria: Monika Potokárová

25. novembra 2019 Slovensko obletela správa, že si tmavovláska siahla na život. Ráno ju bez známok života našiel v byte jej manžel, herec Robo Roth. Pohreb sa konal o niekoľko dní neskôr, no bez prítomnosti jej hereckých kolegov. Tí nemali príležitosť jej dať posledné zbohom ani v divadle. 

„Na žiadosť Monikinej rodiny a blízkych posledná rozlúčka nebude v Bratislave, a teda ani v SND. Pohreb sa bude konať na východe Slovenska, odkiaľ Monika pochádzala,“ uviedol pred rokom riaditeľ činohry SND Peter Kováč. Herečka sa narodila v Prešove, no značnú časť života prežila v Košičiach. A práve tam sa 4. decembra 2019 konal aj pohreb.


ŠOK v slovenskom šoubiznise: Samovražda mladej herečky (†27) z Paneláku!


Ako sa nám podarilo zistiť, herečka je pochovaná na košickom Južnom cintoríne, no na internete miesto jej posledného odpočinku nefiguruje. Jej meno sa nedá nájsť ani na portáli cintoriny.sk, kde sa dajú zapáliť virtuálne sviečky a nie je ani v zozname pochovaných, ktoré uvádza priamo Južný cintorín.

Na instagramovom profile Moniky Potokárovej sa uvádza informácia: Spomíname.
Zobraziť galériu (6)
Na instagramovom profile Moniky Potokárovej sa uvádza informácia: Spomíname.  (Zdroj: Instagram M.P.)

No predsalen je miesto, kde si na svoju drahú kolegyňu a idol môžu zaspomínať jej kolegovia a fanúšikovia. Jej osobný profil na sociálnej sieti Instagram, kde za svojho života tmavovláska pridávala svoje zážitky, totiž jej blízki nastavili ako spomienkový. „Tento účet bol zvečnený. Zvečnené účty sú miestom na pripomenutie a oslavu života zosnulej osoby,“ píše sa na Potokárovej profile. Česť jej pamiatke!

Monikin osobný profil na Instagrame jej blízki nastavili ako spomienkový.
Zobraziť galériu (6)
Monikin osobný profil na Instagrame jej blízki nastavili ako spomienkový.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Sestra Moniky Potokárovej, Erika, si smutné výročie pripomenula zmenou titulnej a profilovej fotky na Facebooku.
Zobraziť galériu (6)
Sestra Moniky Potokárovej, Erika, si smutné výročie pripomenula zmenou titulnej a profilovej fotky na Facebooku.  (Zdroj: Facebook E.P.)

Viac o téme: Monika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu