Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokovaná Kalisová: Pripravovala párty a zrazu... Pôrod!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (3)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - V manželstve s Martinom Šmahelom sa moderátorka Miriam Kalisová stala prvý raz mamou. Dnes je už dvojica rozvedená a ani pri pôrode nešlo všetko tak, ako to brunetka plánovala...

Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa brali v júli 2012 a zdalo sa, že ich šťastie bude trvať naveky. Svoju lásku spečatili dcérou, no nakoniec sa dvojica v roku 2017 rozviedla. 

Galéria: Martin Šmahel a Miriam Kalisová

Malá Mia sa narodila 16. novembra 2013. V pondelok teda oslavovala svoje 7. narodeniny. A dva dni nato Miriam využila sociálne siete aj na to, aby si tento špeciálny deň pripomenula. „Ja som sa vážne nechcela rozdojímať tento rok kvôli tým Miuškiným narodeninám. Ale zase ma to nejako chytá. Niekedy sa na ňu len tak zapozerám a hovorím si, že wau, dokázala som vyrobiť človeka... normálne že samostatnú bytosť, ktorá má už teraz svoje názory a pohľad na život,” napísala moderátorka na Facebook aj Instagram. 

Šokovaná Kalisová: Pripravovala párty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MK)

Miriam však prezradila aj to, že pôrod ju poriadne zaskočil. Dievčatko sa totiž vypýtalo na svet v deň, keď rodičia ešte len chceli s rodinou a priateľmi osláviť budúci prírastok. „Narodila sa presne v deň, kedy sme mali naplánovanú baby shower. Trošku nás prekvapila, čo vám budem... no jednoducho, je nedočkavá a chcela si tú párty užiť aj ona,” napísala Kalisová svojim fanúšikom. Ako krátko po narodení dcérky informovala, rodila približne tri hodiny bez akýchkoľvek liekov či chirurgického zásahu. 

Podľa našich informácií mala pôvodne moderátorka rodiť až začiatkom decembra. Našťastie, skorší príchod na svet neznamenal v tomto prípade žiadne komplikácie.  „Obe sme v absolútnom poriadku a pôrod bol tá najúžasnejšia a najkrajšia udalosť, akú sme zažili,” napísala nám Miriam pred siedmimi rokmi.

.

Šokovaná Kalisová: Pripravovala párty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook M.K.)

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu